PARTYINFO

 

MARKUS SCHULZ

flyer
Datum konání:
12.02.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Markus Schulz, Wippenberg, Michal Poliak
Live:
vstup 590/690/790 czk
Line-up:
22:00 Wippenberg
23:30 Markus Schulz
05:00 Michal Poliak
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Markus Schulz – Prague ´11 release party odhaluje časový line up! Markus Schulz představuje nový klip ke skladbě Future Cities z loňské Transmission! Markus Schulz release party – poslední vstupenky v prodeji! Markus Schulz představuje album Prague´11
Markus Schulz - Release Party Prague11 - nejlevnější vstupenky do konce prosince!

V sobotu 12. února se vrací do Prahy miláček domácího publika, DJ a producent Markus Schulz. Tento slavný americký umělec, již několikrát zcela uchvátil domácí publikum svými vystoupeními na Transmission či klubovém vydání noci PURE. Tentokrát potěší své fanoušky exkluzivním čtyřhodinovým setem. Těšit se můžete také na německého DJ/Producenta Wippenberga. Českou taneční scénu zastoupí talentovaný DJ/Producent Michal Poliak.

 

 

Markus během svého vystoupení na nedávné Transmission – Future Cities oznámil, že Praha bude další destinací pro rok 2011, kdy naváže na úspěšnou řadu mixovaných kompilací City Series. Do této doby jednotlivě dekódoval různorodosti hudební genealogie clubbingových center jako Miami, Toronto, Ibiza, Amsterdam, a nejaktuálněji Las Vegas. Praha, která je další destinaci pro rok 2011, tak odstartuje první release party v holešovickém klubu Sasazu. Bude to noc s příslibem intenzivních zážitků z elektronické hudby, kterou budete moci slyšet v následujícím roce.

Vstupenky jsou v prodeji v síti www.ticketpro.cz za současnou nejlevnější cenu 590 Kč, která platí do 31.12.2010. Poté se cena zvýší na 690 Kč a na místě budou vstupenky za konečnou cenu 790 Kč. Pro ty nejnáročnější jsou v prodeji také VIP vstupenky za 1390 Kč.

Více informací naleznete na www.unitedmusic.cz a www.markusschulz.com

 
Marcus Schulz představuje novou mixovanou kompilaci - Prague´11

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016