PARTYINFO

 

BEAT SESSION

Datum konání:
19.11.2010 - pátek
Místo konání:
Svratouch - Sokolovna Svratouch
DJs:
Falco Santini, Jarda Meduna, Teddy S
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Beat Session – velká akce na malém městě

Známý brněnský DJ a producent Falco Santini přichází s novou párty nocí Beat Session, na které osobně roztančí první partypeople v rytmu house music. Akce začne v pátek 19. listopadu 2010 už ve 20 hodin v neotřelém prostředí sokolovny ve Svratouchu (Okres Chrudim).

 

Falco Santini na Beat Session zároveň oslaví své narozeniny a pozvání za mix pult přijali i jeho přátelé z řad DJs - Teddy S (Bosna a Hercegovina) a Jarda Meduna (CZ, Chrudim). Večer plný našlápnuté muziky, zábavy a nezapomenutelné atmosféry doplní speciální párty tombola a drinky v akci. V rámci Beat Session bude probíhat i promo akce Adámkovy kavárny (Hlinsko), takže se můžete těšit na sexy promotérky a speciální dárky na baru.

Slyšet o akci můžete také na Hitrádiu Vysočina (94,3 FM) a v pořadu Partymachine na Kiss rádiích, kde měl Falco Santini v nedávné době možnost prezentovat svou tvorbu remixy pro českou skupinu MC Duro a slovenskou skupinu Maduar (V rámci vyhlášené soutěže „Partymachine Remix Contest“ byl vyhlášen jako nejlepší remixér).

Vstup je 60 Kč a pro přihlášené z facebooku pouze 50 Kč. Více informací na facebooku a na: www.falcosantini.com

Hlavním sponzorem akce jsou potraviny Vojtěška, Svratka. Generálním sponzorem akce je společnost Dabs a.s. www.dabs.cz a fotoateliér Anna Tichá www.annaticha.cz. Partnerem akce je Adámkova kavárna Hlinsko v Čechách.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016