PARTYINFO

 

ECLECTICA / 11 LET

flyer
Datum konání:
13.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis - chill-out area
DJs:
Afronaut (Bugz In The Attic/UK), Frank Jensen (Soulparlor/DE), GB (All City/USA live), Blue & Tall (Eclectica), Jazzyhead (Eclectica, live)
divadelní bar - Stanzim (Volnej Průběh), Nitrous (Volnej Průběh), Rade (Volnej Průběh)
Info:
http://www.eclectica.cz
 
 
Eclectica slaví jedenáct let!

Party Eclectica připravujeme na pravidelné bázi v pražském Paláci Akropolis již od roku 1999. Oslavíme tedy již 11 let jejího fungování a to s dalšími zajímavými zahraničními hosty. Eclectica je platformou pro šíření futuristických beatů s vědomím jejich kořenů. Propojujeme body mezi tradiční černou hudbou a urbanistickou klubovou současností s pevnými pilíři v základech elektronické scény. Kromě sdružení DJs a producentů a pořádání klubové noci vzniklo minulý rok také vydavatelství Eclectica Records. www.eclectica.cz

 

Je pro nás zásadní, že hlavním hostujícím DJem noci je Orin Walters aka Afronaut. Jeho desky burácejí měsíc co měsíc Eclecticou, protože je beze sporu ztělesněním progresivního undergroundu černé hudby. Je jedním z otců britského fenoménu broken beat a Co-Op a také součástí projektu Bugz In The Attic (Afronaut, Seiji, Daz-I-Kue, Kaidi Tatham,…)

www.bugzintheattic.co.uk

Frank Jensen z německého projektu Soulparlor je kontinentální spojkou již ne-existujícího sdružení Co-Op, pro jejichž klubové noci měl také licenci na území Německa a s projektem Soulparlor dodnes s britskými legendami scény produkčně spolupracuje. V německém Mainzu pořádá noci You Move Nothing If You Don´t Move Yourself! Rozhýbá také vás svým setem?
www.soulparlor.com

GB (Gifted And Blessed) je beatový producent z Los Angeles. Spolupracoval s lidmi jako King Britt, Steve Spacek nebo Baatin ze Slum Village. Zatím poslední release má na zajímavém labelu All City z řady 7“ Los Angeles. Na party Eclectica chystá svůj live-set.

www.giftedandblessed.com

Blue a Tall jsou zakládající dvojicí sdružení Eclectica a na stejnojmenné klubové noci tradičně vystupují v DJském combo-setu.

www.eclectica.cz

Jazzyhead je čerstvou tváří Eclectica Crew. Tento mladý beatový  z Ostravy ve svém live-setu představí vlastní produkci a vydané i chystané skladby pro label Eclectica Records.

www.facebook.com/pages/jaZzyheaD/108585052331

Volnej Průběh jako spřízněná parta DJs obsadí druhou stage a bude šířit své hudební poselství skrze zvuky autonomic soundu, dubstepu, electra a dnb.

www.facebook.com/pages/Volnej-Prubeh/281050926700

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016