PARTYINFO

 

NINJA TUNE XX

flyer
Datum konání:
15.12.2010 - středa
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
DJ Food (uk)
Live:
Grasscut (uk)
Info:
http://www.cnfrnc.cz
Popis:
start 19:00
Line-up:
19:00 otevírají se dveře
19:20 začátek koncertu Grasscut
20:30 začátek setu DJ Food
22:00 konec
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Oslavy XX. narozenin Ninja Tune XX zahájí koncert Grasscut Grasscut: "Naše hudba je o Británii, proto zníme britsky" DJ Food bude v Praze sám sobě i VJem
Ninja Tune má čtyři nominace DJ Mag

Prestižní britský časopis DJ Mag zveřejnil letošní nominace na výroční ceny 'Best Of British'. Vydavatelství Ninja Tune v nich má hned čtyři zastoupení v hlavních kategoriích. Pro české fanoušky elektronické hudby je to zajímavý vzkaz před XX. narozeninami, které Ninja Tune mimo jiné oslaví 15. 12. v pražském Paláci Akropolis s DJ Foodem a projektem Grasscut.

 

O sošku za nejlepší britské album roku soutěží projekt Bonobo s deskou Black Sands. Tu jsme v Praze na Conference živě slyšeli a viděli letos v červnu. O nejlepší kompilaci se uchází výběrovka 'The Way Of The Ninja', o nejlepší remix 'Eyesdown' od Bonobo (Floating Points Remix) a Ninja Tune bojují také v kategorii nejlepší britský label. Chcete-li komunitu kolem Jona Mora a Matta Blacka podpořit, hlasujte po registraci na stránkách DJ Mag.

Pražské oslavy XX. narozenin Ninja Tune se uskuteční v Paláci Akropolis 15. prosince 2010. Přijede na ně veterán respektovaného labelu DJ Food a žhavé jméno projekt Grasscut. Akce se uskuteční v rámci speciálního vydání hudebního konceptu Conference a Euroconnection.

Vstupenky jsou v prodeji v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a v pokladně  Paláce Akropolis, Kubelíkova 27, Praha 3.

 
Ninja Tune slaví XX let. Do Prahy míří DJ Food a Grasscut

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z EuroConnections: Ninja Tune XX od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016