PARTYINFO

 

OFFICIAL AFTERPARTY APOKALYPSA 33

Datum konání:
20.11.2010 - sobota
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
aTom, Nois, Skais, Phil Albedo
Popis:
start 07:00, vstup 50 czk
 
 
Official Afterparty Apokalypsa 33 v klubu Favál

Tam kde se rozednívá, my zhasínáme světla. Jakmile Apokalypsa začne utichat a chystat se ke spánku, brněnský klub Favál se 20. 11. 2010 ráno začne probouzet k životu. Do tajuplného rána vás natotata probudí maďarský hardtechno řezník, který již v česku vystoupil jako hlavní hvězda akce HardTechno provincie 2. Těšte se na DJe aToma!  Dále vystoupí jeden z mladých českých velikánů DJ Nois. Dalším brněnským DJem je Phil Albedo a v neposlední řadě se představí i DJ Skais.

 

Takže pro všechny co budou mít chuť ještě pařit, budou nabuzení nebo se jím prostě nebude chtít jít domů, bude připravená oficiální after party v clubu Favál v Brně. Je to necelých 500m od pavilonu P, takže orientačního smyslu nebude ani tolik třeba.  Začínáme v 7 ráno a končíme ve 12 v poledne. Rozhodli jsme se šetřit vaše kapsy a vstup nasadili pouhých 50 Kč jako za starých časů. Navíc klub má velmi lidové ceny, takže mejdan může pokračovat vesele dál!

aTom: www.myspace.com/deejayatom

Narodil se v roce 1987, blízko slovenských hranic - v městečku Ostrihom. K   Dj-ingu poprvé "přičichnul" už jako 12 letý, když hrával hlavně na různých školních a domácích akcích. V tomto období mu byli nejblíže styly dance a house, které o 4-5 let později vyměnil za techno. S tímto stylem se rozběhla jeho kariéra. Měl možnost představit se na různých větších i menších klubovkách s větším, či menším úspěchem. Na konec přišel na to, že techno není jeho konečná zastávka v jeho hudebním rozvoji. Největší zvrat v tomto směru způsobil z internetu stáhnutý set od známé dvojice Pet Duo, který mu běžel ve winampu celé dny dokola a přitom sníval o tom, kdy a kde by si mohl svoje „miláčky“ konečně poslechnout na živo. Tento sen se mu nakonec splnil a od té chvíle si už byl 100%-ně jistý, že právě hardtechno je ten styl, který se mu líbí nejvíc a kterému by se chtěl naplno věnovat. Na jaře roku 2005 se přihlásil do Dj-ské soutěže s názvem Radio-A & Showtechnic Hungary, kde se představil se svým hardtechno setem. Myslel si, že nemá příliš šanci uspět. Ale mýlil se! Přišel e-mail, že se nachází v první desítce, což znamenalo, že se bude moci představit ve finále této soutěže - na živo v krátkém setu. Porotci soutěže zastupovali více stylů elektronické hudby. I přes tento faktor se mu podařilo vyhrát, což mu dodalo do budoucna velké sebevědomí na další práci a zdokonalování se. Od listopadu 2005 dostával mnoho pozvánek na vystoupení. Mezi nimi bylo i hraní na největších maďarských hardtechno party - NGoHT. V tomto období začal svojí pozornost přesouvat více na produkci. Jeho tracky byli vydané na internetových vydavatelstvích jako Anathema Records, Illegalrecords, Technomania Rec., Technoart Rec. a nakonec i londýnské vydavatelství iFactor Recordings. V roce 2009 se dopracoval k dalšímu bodu, když spolu s DJ-jem Tilthammerom založili label Overweight Recordings. Musíme uznat, že tento mladík je velmi talentovaný a jsme velice rádi, že vystoupí v České Republice právě na after Apokalypsa.

Aby jsme si přiblížili, čeho je vlastně Dj aTom schopen, dáváme vám zde sety ke stažení.

www.myspace.com/deejayatom

Sety:

mp3.sety.cz/atom-club-k2-theatre-of-mind-mp3.html

mp3.sety.cz/atom-live-at-club-k2-hungarian-massacre-mp3.html

Nois:

www.idj.cz/nois

Skais:

www.idj.cz/skais

Phil Albedo:

www.idj.cz/phal

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016