PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
10.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Electronic Bitches
Live:
Voodooyoudo + Vivien’s shadow
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Nabitý pátek v Chapeau Rouge

Tento pátek 10.12. se bude Chapeau Rouge opět otřásat v základech, neboť v něm bude nejen hudební rytmy určovat rezidentní dvojice djs Tazz&Biodan na svém pravidelném večeru Sheexy House, ale ještě před nimi proběhne v Dance Klubu druhé vydání akce Burn it! Party.

 

 

Sheexy House patří v Chapeau Rouge již čtvrtým rokem mezi ty nejrozjetější večery. Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí všech žánrů house music, jak tu již bývá zvykem. Abyste si mohli udělat lepší představu o tom, jaký zvuk můžete na akci slyšet, poslechněte si aktuální promo mixy obou rezidentů:

www.progressivesession.net/files/Dj-TAZZ-Believe.mp3

www.solstice-records.com/audio/Biodan-Believe.mp3

Burn it! Party představí opět vystoupení dvou kapel reprezentující stale populárnější indie rock, a to Voodooyoudo a Vivien’s shadow. Po jejich vystoupení zahraje v Dance floor djský house projekt Electronic Bitches. V 23:00 je vystřídají djs TAZZ&BIODAN a Electronic Bitches se přesunou na horní bar, kde budou hrát až do rána.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od předvánočního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Od 23:00 hodin je vstup zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016