PARTYINFO

 

CREATIVE CHRISTMAS

Datum konání:
24.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
David Bowles, Subgate & Nkyp, Marty Fish & Tomik & Cayman & Peet Sanders
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Štědrovečerní Creative Christmas edition slibuje tu pravou vánoční jízdu!

Rozbalte dárky a vyražte na vánoční Creative s Davidem Bowlesem, Subgatem, Nkypem a dalšími do Chapeau! Patříte mezi ty, kteří si bezprostředně po rozbalení dárků a provedení tradičních vánočních rituálů pravidelně vyrází na štědrovečerní mši, na které to pořádně roztočí?

 

 

Pak by vaše kroky měly mířit do pražského klubu Chapeau rouge, kde se odehraje nabitý štědrovečerní mejdan se vším všudy! Headlinerem vánoční edice Creative party je zdomácnělý francouzský charismatický dj David Bowles, který je rezidentem populární série putovních parties Havana club Tour de Bar, jehož speciální vánoční set bude stát opravdu za to!

Mimo něj se o strhující atmosféru, která je pro tento mejdan s velkým M přímo pověstná, postará rezident dj Subgate pravidelně se objevující na předních domácích parties, ale i v zahraničí! Neméně se na vás těší i druhý rezident tohoto eventu, kterým je zkušený dj Nkyp, který ke Creativu patří již od samého začátku a bez kterého by Creative nebyl Creativem.

Vedle výše zmíněných se na vánočním dílu tohoto eventu představí známé tváře z naší metropole, které mají svým hudebním záběrem co říci všem tancechtivým clubberům. Dalšími vánočními hosty tedy jsou promotér úspěšného eventu Be Fresh a osobitý dj Marty Fish, rezident klubu Havana Peet Sanders, Cayman a Tomík.

Ti všichni si pro vás připraví ten správný vánoční mejdan, na který se jen tak nezapomíná! Koledy a dárky sebou! Vstupné na Creative party je zcela zdarma!!!

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz a facebookovských stránkách.

Šťastné a veselé Vánoce přeje Creative crew!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016