PARTYINFO

 

CODE:MODE (POD)ZIMNÍ 2010

flyer
Datum konání:
26.11.2010 - 28.11.2010
Místo konání:
Bubenská 1
DJs:
Bica, Yukimura, Elza, Orea, Lillou, Insekt Elektrika, Ghandi, Abu, STK, Funky Drummerz, Deep Norm, more
Info:
http://www.codemode.cz
Popis:
vstup zdarma, přehlídka originální české a slovenské módy, designu, šperku
 
 
Code:Mode v pražském Karlíně začíná již dnes!

Hlavní jarní událostí na scéně nezávislé módy a designu byla tento rok přehlídka Code:Mode v pražském Karlíně. Úspěch tohoto festivalu originální autorské módnítvorby, designu a šperků byl velký. Byl dokonce tak velký, že se organizátoři rozhodli ještě letos připravit další dvě akce. Letní na Střeleckém ostrově a podzimní Code:Mode v neobyčejně působivých prostorách bývalých Elektrických podniků. Ty poskytnou příjemný komfort i v chladných (pod)zimních dnech a umožní konání Code:Mode i v předvánočním čase.

 

Akce se účastní přes 130 českých i slovenských tvůrců, kteří představí nejen oděvní tvorbu a šperky, ale i knihy, grafiky, hračky či bytové doplňky. Namátkou například: blanq, Coolich, SUUS, Mayda, Papelote nebo charitativní projekt Design Help. Ze slovenských účastníků představíme značky: We are not sisters, Novesta, Lull homewear nebo Popular. „Na Code:Mode tvůrcům nabízíme příležitost navázat nejen obchodní a pracovní, ale i přátelské vztahy v rámci komunity. Možnost seznamovat se s prací ostatních, být s ní konfrontován a poměřován dlouhodobě podporuje zvyšování kvality všech zúčastněných”, řekla o akci Jolana Teuberová, koordinátorka projektu.

 

 

Snažíme se návštěvníkům Code:Mode zpříjemnit možností strávit zde čas plnohodnotněji. Kromě BIO OKO kavárny, chutné kantýny, či hudební a vizuální produkce jim teď nabídneme mnohem víc. Rozmanité aktivity pro děti, dílny nejen pro ně, ale i pro dospělé, odpočinkovou zónu či pracovní prostor s wi-fi”, doplnila Jovanka Vlčková, hlavní koordinátorka projektu.

Doprovodný program je podstatnou složkou každého Code:Mode. V pátek i v sobotu proběhnou vždy od 20:00 oblíbené a netrpělivě očekávané módní přehlídky. Celodenně bude probíhat hudební program, s významnou účastí dámských interpretek a DJs, večer obohatí hudební produkci vizuální umění skupiny Lunchmeat. Přes den budou probíhat dílny a divadélka pro děti i jejich rodiče. Návštěvnost akcí se letos pohybovala mezi 10 000 až 15 000 lidí.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016