PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
03.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tommy Rogers, Enrico, Ronny, P-Jaye
 
 
S54 night Tommy Rogers Bday tento pátek v Mecce!

Tommy Rogers, Enrico, Ronny a P-jay na Studio 54 night Tommy Rorgers Bday v pátek v Mecce! Rezidentní noc vyhlášeného domácího afterklubu Studio 54, který si drží post domácí jedničky mezi afterkluby a spolupracuje na věhlasných parties typu Mácháč festival, Sensation White nebo Transmission, je stále více populární mezi českými clubbery, kteří mají tu možnost ochutnat charakteristický Studio sound a protančit na něj vždy první pátek v měsíci své střevíce. Nejinak tomu bude i 3.12., kdy na tomto eventu oslaví své narozeniny přední domácí dj - Tommy Rogers.

 

 

Tommy Rogers dosáhl tento rok na pomyslný Olymp v podobě vystoupení na slavné Ibize v jednom z nejlepších klubů světa - Amnesii. Mimo Ibizy se Tommy Rogers představil také ve Velké Británii v kolébce elektronické hudby - Londýně a pravidelně vystupuje na prestižních domácích eventech a festivalech. Mimo něj se na prosincové Studio 54 Night představí jeho kolega Enrico, který také letos v srpnu vystoupil na party Espuma v Amnesii a v minulosti supportoval takové umělce, jako je například Armin van Buuren nebo Paul Oakenfold.

Nesmíme zapomenout na gratulanta Ronnyho, jehož sety jsou vždy doslova nabité tou správnou energií a drivem nebo na P-Jaye, který je nováčkem ve Studio teamu a jehož popularita stoupá stále nahoru. Jedinečnou oslavu narozenin Tommyho Rogerse si rozhodně zapište do svých party kalendářů. Jako dárek každý obdrží nově namixovaný set od Tommy Rogerse. Oficiální afterparty startuje již ve 4 hodiny v klubu Studio 54. Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016