PARTYINFO

 

VÁNOČNÍ PÁRTY LINHARTOVY NADACE @ ROXY

flyer
Datum konání:
17.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva (modern primitives), Fatty M (flow)
Live:
Jon Kennedy @ band (uk)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Skvělý bubeník a producent Jon Kennedy se opět vrací se svou kapelou do Roxy

Do poněkud zacyklené downtempové a triphopové scény přináší Jon Kennedy velmi svěží vítr.
Tento skvělý bubeník z Velké Británie miluje elektronické experimenty. Proto v jeho tvorbě můžeme najít vlivy bossa novy, dubstepu nebo breakbeatu. Pokud nevěříte, že je to možné, poslechněte si jeho zatím poslední vydané album Useless Wooden Toys a přesvědčte se sami!

 

 

Největší zlom Jonovy kariéry pravděpodobně nastal, když Mr. Scruff z Ninja Tune zahrál jeho track Tell me How You Feel v brightonském rádiu. Tím mu otevřel dveře do labelu Tru Thoughts, kde Jon okamžitě podepsal smlouvu a vydal zde i své první album We´re Just Waiting For You Now. Ovšem jemu to bylo málo, a tak o dva roky později Jon přechází k dalšímu labelu - Grand Central.

Zanedlouho u nich vydává svou další skvělou desku - Take My Drum To England a najednou se dostává do povědomí širší veřejnosti a uznání od kritiků se jen hrnou. Jon se stal mezi kritiky  natolik oblíbeným, že ho označili za nejbystřejšího producenat v Británii.

Chcete nasát tochu vánoční atmosféry? Přijďte do Roxy na vánoční večírek Linhartovy nadace, kde vám zahraje skvělý muzikant Jon Kennedy a spousta dalších. A protože jsou Vánoce, tak vstup je zdarma!! Těšíme se na vás.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016