PARTYINFO

 

PRESTIGE NIGHT

Datum konání:
10.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
MarcoS, Michael J, Ezwell, Jerži
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Prestige Night tento pátek v Prdeli!

Ano a je to opět tady! Po měsíci je tu opět vaše oblíbená noc v klubu Prdel s názvem Prestige Night, která svojí atmosférou strčí do kapsy i leckteré věhlasné pražské noci. Jako obvykle se vám za mixákem představí rezident a zakladatel noci MarcoS, jehož sety zná prakticky každý cluber u nás a ví, že od nich může čekat energický house se spoustou vokálů a melodií, které si každý na první poslech zamiluje. Další kdo se za mixem ukáže, a rozproudí vám krev v žilách, bude Michael J, který je znám svým propracovaným výběrem tracků a skvělou technikou mixu. Základ jeho desek je postaven na hutné a šlapavé basové lince. Jeho moto je: "hlavně žádnou nudu nebo fragmu". Třetí doparty bude talentovaný Ezwell, který má za pár měsíců jeho krátké kariéry na kontě řadu kvalitních hraní v těch nejlepších klubech. Jeho sety jsou opravdová lahůdka a každý "pravý party people" to jistě ocení. Na horní barové staegi Vás bude provázet celým večerem v rytmu disca, 80´s a 90´s a Rn´B music DJ Jerži.

 

Ale už dost vytahování se. Nebudeme vám tu mazat med kolem huby jak to dělá každý. Prostě a jednoduše kdo si chce trochu užít a pořádně se odvázat ať dorazí zapařit 10.12. do klubu Prdel, kde to bude vřít až do pozdních raních hodin.

 

 

MarcoS

 

Tento osobitý DJ a zakladatel pražského after klubu Studio 54, během své dlouholeté kariéry pobavil svými zábavnými a energickými sety spoustu návštěvníků klubů, ale i velkých halových akcí a festivalů, z nichž stojí za zmínku Creamfields 2004,2009 nebo Mácháč 2008. Je promotérem legendární party Star Night (Mecca, Roxy), který je žádaný v těch nejlepších českých klubech jako jsou Duplex, Mecca, Roxy nebo Bahama Playa,Radost FX. O jeho kvalitách svědčí i hostování v Chorvatsku, Itálii(www.altromondo.com/) a na Slovensku. V minulosti jste mohli MarcoSe často zaslechnout na vlnách Evropy 2 v pořadu M. Řeřichy Dance Extravaganza

 

Michael J.

 

Michael J. se za mixpultem objevil poprvé před 3. roky, kdy si splnil sen a pořídil si vlastní gramofony. V roce 2007 se učil míchat a zahrál si po pár barech, v té době hrál především elektro-house a house. V roce 2008 se seznamuje s DJ Thonicem, který mu pomáhá se zdokonalit s technikou mixu. Sám pořádá v clubu Stromoffka noc pod názvem Be Part, která se dočkala 5. dílů. Ten rok dostává možnost si zahrát na noci Groove, kterou pořádá Miquel v Hradeckém Eventu. Rok 2009 začíná pro Michaela zajímavým hraním na Slovensku v clubu Metro, kde se odehrávají 12té narozeniny akce Vibes. Po návratu se opět vrací do Hradce Králové na Groove, kde je jako hlavní host Orbith. Ve spolupráci s Thonicem a MarcoSem pořádejí noc Stranight s hostem z Italie. Na oplátku jedou hrát do Rimini do clubu Altromondo (www.altromondo.com). Ke konci roku se stává oficiálním členem Starnight týmu. Díky tomu hraje v clubu Havana, Prdel a je rezidentem after clubu Incognito. Rok 2010 začíná opět hraním na Slovensku, kde má možnost hrát vedle Ladidy a Tokyho. Je pozván do Danceradia a hraje v pořadu Clubmix, kde je i hostem dj Slick, se kterým se velmi často potkává na společném hraní. Michael se prezentuje housem, který velmi často přepadává k techno-minimalu a se spojením energického prožití setu se stává vždy oblíbencem publika....

Ezwell

Svoje počátky datuje na podzim roku 2009. Kdy si pořídil cd playery a mix. Od té doby hodně zapracoval na technice mixování. V Prosinci 2009 odehrál s DJem Fouschem svojí první akci s názvem Shock Party v pražském music baru Schweppes. Začátkem roku 2010 začal spolupracovat s Tibizou, který se za pultem pohybuje od roku 2006. Společně odehráli párty ,s názvem DET, v pražském klubu People. Nyní mají rozjetou společnou párty Essential v luxusním pražském klubu Fragola Project. V současnosti se zaměřuje především na preciznost techniky mixování a dějový vývoj jeho setů. Jeho hudební projev se pohybuje okolo tech housu a progressive housu s prvky techna a electra.

www.prdelclub.cz

www.myspace.com/discotep

www.idj.cz/ezwell

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016