PARTYINFO

 

TRANCEFUSION MAGIC

flyer
Datum konání:
30.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
ATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA), Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ), Emma Hewit (AUS) – live a mnoho dalších vystupujících
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
start 19:15, vstup 690/790/890/990/1190 czk
 
 
7 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Oficiální after movie z Trancefusion! Trancefusion - poslední informace a novinky Časový line up a poslední informace k Trancefusion!
ATB: "Lidé na parketu mě při výběru skladeb povedou za ruku!"

ATB vystoupí již za několik dní jako headliner nové trance párty Trancefusion Magic. Do Prahy se vrací po dlouhých pěti letech a vystoupí zde pouhý jeden den po vydání jeho dlouho očekávaného nového alba „Distant Earth“. Lze tedy předpokládat, že Praha se tak stane prvním místem na světě, kde ATB zahraje i novinky z tohoto alba. Prozatím nabízíme tento zajímavý rozhovor.

 

 

Ahoj, budeš headlinerem nové trance párty TRANCEFUSION v Praze. Do Prahy se vracíš po nějakých pěti letech. Pamatuješ si ještě svou první návštěvu Prahy?

Pokud se nemýlím, tak naposled jsem byl v Praze na Transmission III v roce 2006. Je to už dávno, ale pořád mi zůstaly moc příjemné vzpomínky, hlavně na lidi, kteří si tu fantastickou party uměli dobře užít.

Jsi jednou z mála stálic na poli elektronické hudby. Jak těžké je udržet se neustále na světové špici?

Neřekl bych, že nějaký umělec vůbec může být stálicí. Všichni musí tvrdě pracovat, aby byli tam, kde jsou. Hodně lidí si myslí, že DJ je práce snů, ale pravda je taková, že je to děsná dřina. Ta práce si z vás každý den žádá 110 procent. Bez vášně pro muziku a mentality workoholika se to dělat nedá. Ten, kdo to chce zkusit, si musí uvědomit, že bez té každodenní dřiny by jeho kariéra skončila hodně brzy.

Jsem opravdu vděčný, že můžu svoji hudbu předvádět tolika lidem po celém světě. To je asi ten hlavní impuls, který mě každý den žene dál.

Tvoje hraní v Praze bude shodou okolností nedlouho po vydání Tvého dalšího alba. Jak dlouho jsi na něm pracoval?

Samotné nahrávání začalo někdy začátkem listopadu a skončilo v půlce března. Jak si ale umíte představit, před tím jsem už od začátku roku 2010 sbíral nápady, hlavně na cestách, když jsem absorboval pocity a emoce lidí, pro které hraju. Tyto emoce mají pro mě doslova cenu zlata.

Mohou se fanoušci v Praze těšit i na Tvoje staré hity nebo překvapíš jen novou tvorbou?

Jde vždycky o ten správný poměr mezi starými (co je staré?...) a novými (co je nové?...) tracky. Ale taky to záleží na publiku a na jejich odezvě na můj set. Publikum je vlastně jeho spoluautorem. Co zahraju na Trancefusion? Nevím, ale vím to, že lidi na parketu mě při výběru skladeb povedou za ruku :-)

Jeden dotaz z řad našich fanoušků. Proč jsi na nějakou dobu zmizel ze scény a tvůj kalendář akcí nebyl tak plný? Odpočinek nebo něco jiného?

Musel jsem se stoprocentně soustředit na album a nepřerušovat proces produkce. Proto jsem během nahrávání hrál jenom občas. Pro mě – a snad i pro moje fanoušky – bylo dost těžké odejít na několik měsíců ze stage, ale já jsem chtěl lidem dát něco speciálního. Když jsem v listopadu začal nahrávat, byl jsem plný nápadů a emocí, kterými mě nabili lidi, když jsem pro ně hrál měsíc předtím naživo. Rozhodl jsem se zapamatovat si tyto emoce a použít je při nahrávání ve studiu a nevrstvit přes ně během procesu produkce další vzpomínky a pocity.

Teď už se ale nemůžu dočkat, až vypadnu z toho zatuchlého studia, vrátím se zpátky na stage a začnu po celém světě hrát svoje nové skladby. Trancefusion, máš se nač těšit! :-)

Na Tvé oficiální stránce na Facebooku je vidět, jak jsi aktivní a osobní v komunikaci s fanoušky, čímž se od mnohých lišíš. Užíváš si ten kontakt a komunikaci a je tomu tak i live na párty?

Ano, rozhodně. Kontakt s fanoušky je pro mě nesmírně důležitý. Nesejde na tom, jestli jsem zrovna ve studiu a komunikuju s nimi přes Facebook nebo jestli jsem na pódiu a spojuje nás přímo hudba. Muzika je unikátní a univerzální jazyk, kterému rozumí všichni všude na světě. Když jsem na scéně, mluvím tímhle jazykem s lidmi, které mám před sebou, a říkám jim tím jazykem, co cítím a co si myslím, a oni mi odpovídají svými pocity, svými myšlenkami.

Jak to aktuálně vypadá s prací na novém albu? Nejsi v časovém skluzu? Mělo dle anoncí vyjít někdy v březnu.

Produkce alba je vždycky něco hodně zvláštního. Nejde to naplánovat do puntíku, protože je to tvůrčí proces. Proto bych nikdy nestanovil přesné datum vydání alba na začátku nebo uprostřed produkce, to bych si na sebe ušil bič. Někde uvnitř samozřejmě mám osobní deadline, kterou projednám s managementem a nahrávací firmou, abychom stanovili přibližné datum vydání. Na přesném datu vydání se ale dohodneme až několik týdnů předtím, než je album skoro hotové. A až potom ho sdělíme světu.

Dneska vám můžu říct, že album je už několik dní hotové a vyjde 29. dubna. Je to skvělé album a jsou na něm tracky ve spolupráci s Arminem van Buurenem, Dash Berlinem, Joshem Gallahanem, Christinou Soto, Seanem Ryanem a mnoha dalšími! :-) Jsem s výsledkem opravdu spokojen!

Můžeme poprosit o nějaký vzkaz všem, kteří se chystají na Trancefusion?

Chtěl bych všem poděkovat za to, že mě nepřestávají podporovat a že mají důvěru ve mně i v moji hudbu. Jsem hrdý, že mám v Česku takovou silnou základnu fanoušků, a těším se, jak si spolu užijeme neuvěřitelnou, skvělou Trancefusion party!

Díky a budeme se moc těšit!

 

TRANCEFUSION – MAGIC.

Po této noci budete jako znovuzrození!

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na www.facebook.com/trancefusionparty

Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz

Klasická vstupenka –  990 Kč a 1190 Kč.

GOLDEN VIP 1890 Kč a 2290 Kč. DIAMOND VIP 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru.

Přímý link na předprodej bit.ly/chcilistek

Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 
Dash Berlin: "Přijďte, bude to noc, na kterou nezapomeneme!" Emma Hewitt: "Jsem maximálně nadšená" Cosmic Gate: "Trancefusion má fenomenální line-up a jsme fakt hrdí, že jsme na něm i my!" Trancefusion – Music Menu Trancefusion Magic Trailer Trancefusion - oficiální video z warm up víkendu! Trancefusion vizualizace! Poslední info k Trancefusion Warm up - SaSaZu & Fabric Team Trancefusion Magic odpovídá na otázky! Představujeme další hvězdu Trancefusion – Myon and Shane 54 poprvé v ČR Představujeme první hvězdu Trancefusion – holandský First State 2. vlna vstupenek na Trancefusion vyprodána První vlna vstupenek vyprodána, akce 3+1 zdarma pouze do 31.12.2010! Vstupenky na Trancefusion na našem shopu! Decadance team přichází s novým formátem trance párty Trancefusion – Magic!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Trancefusion Magic od Mar Alla a Čéši
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016