PARTYINFO

 

TRANCEFUSION MAGIC

flyer
Datum konání:
30.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
ATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA), Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ), Emma Hewit (AUS) – live a mnoho dalších vystupujících
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
start 19:15, vstup 690/790/890/990/1190 czk
 
 
7 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Oficiální after movie z Trancefusion! Trancefusion - poslední informace a novinky
Časový line up a poslední informace k Trancefusion!

Již jen několik dní nás dělí od premiéry nové trance party Trancefusion! Přinášíme vám časový line up a poslední užitečné informace k akci. Na Trancefusion se chystá mnoho fanoušků tohoto hudebního žánru doslova ze všech koutů Evropy. Pevně věříme, že budete touto akcí nadšeni a že ve vás na dlouhou dobu zanecháme jen pozitivní vzpomínky. Pro vaší spokojenost jsme se snažili udělat maximum a doufáme, že vás nikoho nezklameme! Přejeme vám jen a jen dobrou zábavu, velkou výdrž a mnoho dávek euforie!

 

Váš TRANCEFUSION TEAM

Časový line up:

Vystupující

čas

BonTrip

19:15-20:00

First State

20:00-21:10

Myon and Shane 54

21:10-22:20

Roger Shah

22:20-23:40

Main Performance

23:40-23:50

ATB

23:50-01:35

Cosmic Gate

01:35-03:10

Emma Hewitt

02:30-02:40

Dash Berlin

03:10-04:45

Emma Hewitt

03:30-03:40

Sean Tyas

04:45-06:00

 

Vchody se budou otevírat v 19:00 hodin, start programu je v 19:15 hodin.

Vstupenky:

Předprodej vstupenek za současnou cenu 990/1890/3190 končí dne 29.4.2011 ve 24:00 hodin. V den konání akce budou ke koupi vstupenky již pouze na pokladně před vchodem do Průmyslového Paláce. Na místě budou vstupenky ke koupi za 1190/2290 a 3490 Kč. (obyčejná, golden vip a diamond vip). Pokladna bude otevřena od 18:30 hodin.

Doprava/parkování v areálu:

Kompletní informace o dopravě na Výstaviště najdete na našich stránkách www.trancefusion.cz v sekci party info/doprava.

Součástí areálu Výstaviště je vnitřní parkoviště pro cca 300 vozů s poplatkem 150,- Kč za 24 hodin a parkoviště se nachází pod plaveckým bazénem. U Tesla arény je i velkokapacitní parkoviště, které pojme až 1000 vozů. Poplatek za parkovné činí 40,- Kč za hodinu.

Omezení na místě akce:

Je zakázán vstup do prostor Průmyslového Paláce s jakýmikoliv nápoji, s jídlem a se zbraněmi! Vstup na akci je umožněn pouze osobám straším 18ti let.

Kouření / M ZONE:

V místě konání akce, v pravém křídle Průmyslového Paláce bude zákaz kouření. Pro kuřáky bude vybudován v prostorách foyer M ZONE.

Vchody:

Do Průmyslového Paláce budou vchody v jeho čele (ve střední části vchody pro majitele obyčejných vstupenek a v pravé části pro majitele VIP vstupenek. Upozorňujeme, že všechny vstupenky musí projít čtecím zařízením! Varujeme proto před nákupem vstupenek z pochybných zdrojů, případně od překupníků v blízkosti Výstaviště. Vstupenky mají několik ochranných znaků. Na vchodech obdrží také každá návštěvník oproti platné vstupence příslušnou pásku na ruku.

Opuštění prostor:

Po opuštění prostor Průmyslového Paláce pozbývá vstupenka platnosti a není již umožněn návrat do místa akce!

Šatny/toalety:

V Průmyslovém Paláci je dostatečná kapacita šaten i toalet. Tyto jsou umístěny v suterénu, vždy z každého konce foyer.

Značení:

V celém prostoru bude dostatek informačních tabulí s maximem potřebných informací v českém i anglickém jazyce. V prostoru bude i dostatek osob z pořadatelské služby v reflexních vestách s potiskem loga. Tito budou schopni zodpovědět maximum vašich dotazů!

Party booklet:

Každý z příchozích návštěvníků obdrží na vchodu od hostesek i tištěný PARTY BOOKLET s maximem důležitých informací k celé akci ale i s množstvím různých slevových kuponů od partnerů akce. Booklet bude mít formát A6, takže se vám hravě vejde do kapsy kalhot nebo do malé kabelky. Věříme, že i toto bude pro vás vzpomínka na TRANCEFUSION na památku. V bookletu bude i plánek celého areálu.

Bary/občerstvení

Na místě bude vybudováno dostatek barů, tak aby byli návštěvníci co možná nejrychleji obslouženi a nestáli zbytečně ve frontách. Několik velkokapacitních barů bude přímo v hlavním sále, zde bude i samostatný koktejlový bar s profesionálními barmany. Bary budou dostatečně personálně obsazeny. Další bary budou i ve foyer. Zde bude i prostorný stánek s občerstvením, který bude nabízet několik teplých i studených pokrmů. Součástí tohoto stánku bude samozřejmě i rozlehlý prostor se stoly a židlemi, aby si návštěvníci mohli odpočinout a sednout.

Merchandising TRANCEFUSION stánek:

V prostorách foyer bude vedle vchodů umístěn i oficiální Trancefusion merchandisig stánek, kde budete mít možnost zakoupit si mnoho různých upomínkových předmětů k akci. V nabídce budou mikiny, pánská i dámská trička v několika barvách i provedeních, klíčenky, samolepky, plakáty a další drobnosti. Tyto předměty bude možné platit v Kč nebo Eurech.

Místa na odpočinek:

V prostoru hlavního sálu i foyer bude vybudováno několik míst, kde i návštěvníci s klasickými vstupenkami budou moci sedět a během této dlouhé noci i odpočívat. V prostoru hlavního sálu budou vybudovány i dvě tribuny po stranách sálu, kde bude možné sedět.

VIP prostory:

Majitelé GOLDEN VIP vstupenek budou mít přístup na VIP tribunu, která bude na opačném konci sálu naproti hlavní stage. Zde budou i místa k sezení, stůl s občerstvením. Pro majitele DIAMOND VIP vstupenek bude vyhrazen prostor balkonů v prvním patře nad tanečním parketem s výhledem na celý sál. Zde bude vybudován dostatek míst k sezení, stoly s občerstvením, open bar a přímo pod balkony bude na tanečním parketu vyhrazený prostor v přízemí. Majitelé VIP vstupenek mají zajištěný samostatný vchod a samostatné šatny. Hosteskami budou od vchodu uvedeni do příslušné sekce.

Hlavní performance:

Ve 23:40 hodin se na stage uskuteční hlavní performance k TRANCEFUSION. Připravte se na velkolepou podívanou s desítkami účinkujících, nádhernými kostýmy a dalšími překvapivými efekty. O tuto performance byste rozhodně neměli přijít, bude to MAGIC!

Oficiální afterparty:

Ve STUDIO 54 odstartuje úderem čtvrté hodiny ranní oficiální afterparty k Trancefusion, která potrvá do pozdních odpoledních hodin. Před vchodem do Průmyslového Paláce budou hostesky Studia 54, které vám případně pomohou s vašimi dotazy a poskytnou vám maximum informací.

 

TRANCEFUSION – MAGIC

Po této noci budete jako znovuzrození!

 

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na www.facebook.com/trancefusionparty

Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz

Klasická vstupenka –  990 Kč a 1190 Kč.

GOLDEN VIP 1890 Kč a 2290 Kč. DIAMOND VIP 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru.

Přímý link na předprodej bit.ly/chcilistek

Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 
ATB: "Lidé na parketu mě při výběru skladeb povedou za ruku!" Dash Berlin: "Přijďte, bude to noc, na kterou nezapomeneme!" Emma Hewitt: "Jsem maximálně nadšená" Cosmic Gate: "Trancefusion má fenomenální line-up a jsme fakt hrdí, že jsme na něm i my!" Trancefusion – Music Menu Trancefusion Magic Trailer Trancefusion - oficiální video z warm up víkendu! Trancefusion vizualizace! Poslední info k Trancefusion Warm up - SaSaZu & Fabric Team Trancefusion Magic odpovídá na otázky! Představujeme další hvězdu Trancefusion – Myon and Shane 54 poprvé v ČR Představujeme první hvězdu Trancefusion – holandský First State 2. vlna vstupenek na Trancefusion vyprodána První vlna vstupenek vyprodána, akce 3+1 zdarma pouze do 31.12.2010! Vstupenky na Trancefusion na našem shopu! Decadance team přichází s novým formátem trance párty Trancefusion – Magic!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Trancefusion Magic od Mar Alla a Čéši
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016