PARTYINFO

 

TRANCEFUSION MAGIC

flyer
Datum konání:
30.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
ATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA), Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ), Emma Hewit (AUS) – live a mnoho dalších vystupujících
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
start 19:15, vstup 690/790/890/990/1190 czk
 
 
7 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Oficiální after movie z Trancefusion! Trancefusion - poslední informace a novinky Časový line up a poslední informace k Trancefusion! ATB: "Lidé na parketu mě při výběru skladeb povedou za ruku!"
Dash Berlin: "Přijďte, bude to noc, na kterou nezapomeneme!"

Dash Berlin podruhé vystoupí v České Republice. Shodou okolností se jeho česká premiéra konala minulý rok na akci Decadance, jejíž produkce je shodná s akcí Trancefusion. Dash Berlin tehdy v naplněném SaSaZu doslova strhl návštěvníky, kterým předal neskutečnou dávku energie během jeho setu. Věřme, že nejinak tomu bude za nedlouho i v Průmyslovém Paláci. Přinášíme vám rozhovor se současnou světovou hvězdou trance scény.

 

Ahoj, do Prahy se vracíš téměř po roce, kdy jsi zde vystupoval na Decadance poprvé v ČR. Pamatuješ si ještě na tuto návštěvu? My si pamatujeme, jakou neskutečnou dávkou energie jsi v SaSaZu při svém setu sršel a předával jsi ji maximálně i ostatním lidem. Můžeme se těšit zase na něco podobného? Přeci jen to bylo v klubu, kde byl ten kontakt s fanoušky těsnější.

Ahoj, samozřejmě, že si na svoje první vystoupení v Praze pamatuju. Byla to skvělá noc, lidi si to moc užívali. U klubů mám rád tu intimitu, ale když hraju pro lidi na festivalech, tak je tam ta energie několikanásobná, a to taky stojí za to. V obou případech jde ale hlavně o to, aby se lidi bavili. A o to se svojí muzikou a hraním snažím na prvním místě.

 

 

Asi už hodněkrát omílaná otázka za poslední měsíce... Co sis tak pomyslel ve chvíli, kdy se zveřejnily výsledky DJ MAG TOP 100, kde jsi neuvěřitelně vystřelil na 15. místo?

No nejdřív jsem tomu ani nevěřil. V tom žebříčku jsou lidi, kterých si moc vážím, a proto je to pro mě obrovské zadostiučinění a pocta, být mezi nimi. Dlužím za tu pozici všem věrným fanouškům trance music, kteří mě svým hlasem podpořili. Pro DJe je dostat se na tenhle seznam ten největší kompliment.

Takže se nemusíme obávat, že se z Tebe stala namyšlená hvězda? J Byli bysme opravdu rádi, aby lidi i na Trancefusion zažili to, co jsi předvedl na Decadance, jak sis to maximálně užíval!

To se tedy obávejte! Haha! Kdepak, DJing, to je můj život; proto, když hraju, tak se pořád usmívám. Dělám to rád. A tak se zase můžete těšit na skvělou zábavu!

V Praze s Tebou jako exkluzivní host vystoupí i Emma Hewitt. Váš hit Waiting asi netřeba komentovat, ten už je klasika. Jak těžké bylo po Waiting vymyslet Disarm Yourself s vědomím, že to všichni budou s Waiting porovnávat?

Musíte si umět připustit, že chyby se stávají, a mít při skládání otevřenou hlavu, jinak vaše předchozí úspěchy ohrozí vaši kreativitu. Já se vždycky snažím, aby mě to v prvé řadě bavilo. S Emmou se pracuje skvěle, je mezi námi ve studiu ta správná chemie. S jejím bráchou Anthonym si taky dobře rozumíme, je sám dobrej muzikant, takže ve studiu bývá vynikající tvůrčí atmosféra, kde jde o jediné: o vášeň pro muziku.

Jak to vypadá s Tvým novým albem?

První track z mého nového alba je vlastně „Disarm Yourself“ s Emmou. Na dalším singlu pracuju v tuto chvíli. Zbývá fůra práce, ale rádi bychom celé album vydali do konce roku.

Tak klasika, nějaký osobní vzkaz lidem, kteří se na Trancefusion chystají a třeba ještě nejsou rozhodnutí?

Těším se na Vás na všechny, určitě přijďte na Trancefusion, bude to stát za to, bude to noc, na kterou nezapomenem!

Díky za rozhovor a budeme se moc těšit na opětovné setkání v Praze!

Potěšení bude na mé straně! :)

 

www.dashberlinworld.com (připojte se a nahrajte fotky a videa z vaší party!)

www.twitter.com/dashberlin

www.dashberlin.com

TRANCEFUSION – MAGIC .

Po této noci budete jako znovuzrození!

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na www.facebook.com/trancefusionparty

Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz

Klasická vstupenka –  990 Kč a 1190 Kč.

GOLDEN VIP 1890 Kč a 2290 Kč. DIAMOND VIP 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru.

Přímý link na předprodej http://bit.ly/chcilistek

Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 
Emma Hewitt: "Jsem maximálně nadšená" Cosmic Gate: "Trancefusion má fenomenální line-up a jsme fakt hrdí, že jsme na něm i my!" Trancefusion – Music Menu Trancefusion Magic Trailer Trancefusion - oficiální video z warm up víkendu! Trancefusion vizualizace! Poslední info k Trancefusion Warm up - SaSaZu & Fabric Team Trancefusion Magic odpovídá na otázky! Představujeme další hvězdu Trancefusion – Myon and Shane 54 poprvé v ČR Představujeme první hvězdu Trancefusion – holandský First State 2. vlna vstupenek na Trancefusion vyprodána První vlna vstupenek vyprodána, akce 3+1 zdarma pouze do 31.12.2010! Vstupenky na Trancefusion na našem shopu! Decadance team přichází s novým formátem trance párty Trancefusion – Magic!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Trancefusion Magic od Mar Alla a Čéši
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016