PARTYINFO

 

TRANCEFUSION MAGIC

flyer
Datum konání:
30.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
ATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA), Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ), Emma Hewit (AUS) – live a mnoho dalších vystupujících
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
start 19:15, vstup 690/790/890/990/1190 czk
 
 
7 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Oficiální after movie z Trancefusion!
Trancefusion - poslední informace a novinky

Přinášíme vám již poslední důležité informace k Trancefusion, od jejíhož začátku nás dělí již jen pár hodin!

 

TOKENY/PLATEBNÍ ŽETONY:

Na všech barech a stáncích s občerstvením bude možné platit pouze platebními žetony, tzv. TOKENY. Je nám jasné, že opět mnoho českých fanoušků bude tuto věc řešit jako negativní bod, nicméně věřte, že tento systém, který je běžný na všech eventech a festivalech ve světě, jsme zavedli především pro vaše pohodlí a spokojenost. Jednak se tím velice urychlí proces obsluhy na barech a zejména zamezíme i tomu, aby vás některý barman okradl (a přiznejte si sami, že na všech fórech tuto skutečnost vždy řešíte nejvíc). Tokeny budou v hodnotě 40 Kč a bude je možné půlit na poloviční hodnotu. V prostoru akce bude zabezpečený dostatek pokladen (2 pokladny ve foyer a 8 pokladen přímo u vstupu do hlavního sálu), takže nemusíte mít obavy z nějakých front. Jedna z pokladen bude přijímat i platby v Eurech! Tokeny se budou prodávat v minimálním počtu 3 kusů a více. Na všech barech budou zřetelně umístěny nápojové lístky s cenami. Doporučujeme, abyste si nekupovali zbytečně velké množství tokenů, tyto nebudou na pokladnách vratné!

ZVUK/L-ACOUSTIC – K1 POPRVÉ V ČR NA DANCE PARTY!

Jako první v ČR bude na této taneční párty použit nejnovější zvukový systém od L-Acoustic – K1. Jedná se o nejmodernější a nejvýkonnější zvukový systém vyvinutý specialisty z L-Acoustic. V současné době s tímto zvukovým systémem jezdí po svých turné téměř všechny světové megabar jako  U2, Madonna, Kylie Minoque a mnoho dalších! Tento systém je v současnosti celosvětově nejžádanějším zvukovým systémem pro svojí precizní vyzařovací schopnost, čistotu zvuku a obecně kvalitu reprodukovaného zvuku.

PŘÍMÝ PŘENOS DANCERADIO

Oznamujeme skvělou novinku, že Trancefusion bude živě přenášena prostřednictvím hlavního mediálního partnera www.danceradio.cz!

 

 

PLÁNEK AREÁLU

Přinášíme podrobný plánek areálu. Tento bude umístěn i na informačních panelech v místě konání a bude i v tištěné formě v party bookletu, který obdržíte u vchodu od hostesek.

 

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na www.facebook.com/trancefusionparty

Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz

Klasická vstupenka –  990 Kč a 1190 Kč.

GOLDEN VIP 1890 Kč a 2290 Kč. DIAMOND VIP 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru.

Přímý link na předprodej bit.ly/chcilistek

Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 
Časový line up a poslední informace k Trancefusion! ATB: "Lidé na parketu mě při výběru skladeb povedou za ruku!" Dash Berlin: "Přijďte, bude to noc, na kterou nezapomeneme!" Emma Hewitt: "Jsem maximálně nadšená" Cosmic Gate: "Trancefusion má fenomenální line-up a jsme fakt hrdí, že jsme na něm i my!" Trancefusion – Music Menu Trancefusion Magic Trailer Trancefusion - oficiální video z warm up víkendu! Trancefusion vizualizace! Poslední info k Trancefusion Warm up - SaSaZu & Fabric Team Trancefusion Magic odpovídá na otázky! Představujeme další hvězdu Trancefusion – Myon and Shane 54 poprvé v ČR Představujeme první hvězdu Trancefusion – holandský First State 2. vlna vstupenek na Trancefusion vyprodána První vlna vstupenek vyprodána, akce 3+1 zdarma pouze do 31.12.2010! Vstupenky na Trancefusion na našem shopu! Decadance team přichází s novým formátem trance párty Trancefusion – Magic!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Trancefusion Magic od Mar Alla a Čéši
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016