PARTYINFO

 

SENSATION – CELEBRATE LIFE PRAGUE 2011

flyer
Datum konání:
28.05.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Mr. White, AN21 & Max Vangeli, Sharam, Hardwell, Fedde le Grand, Joris Voorn & 2000 And One, Hosted by MC Gee
Info:
http://www.sensation.com
Popis:
start 20:00
Line-up:
21:30 | Mr. White
22:30 | AN21 & Max Vangeli
23:50 | Sharam
01:15 | The Mix
01:45 | Fedde le Grand
03:15 | Joris Voorn & 2000 and One
04:45 | Hardwell
06:00 | Konec
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k Sensation - Celebrate Life Česká republika
Sensation Czech Republic is heading again for another full house

Již za tři a půl týdne se do pražské O2 areny již po páté vrátí nejslavnější taneční event planety, Sensation, tentokrát s výpravnou show Celebrate Life, aby spojila tisíce nadšených a nedočkavých návštěvníků v bílém z celého světa. Fedde le Grand, Sharam, Joris Voorn & 2000 and One, AN21 & Max Vangeli, Hardwell a nový Mr. White představují jména světových DJských hvězd, která provedou více než 16.000 návštěvníků cestou plnou nejlepší house music současnosti.

 

Již teď je jasné, že půjde o nezapomenutelný zážitek, který udělá i letos tuto noc zcela jedinečnou, mimo jiné díky scéně, kterou je obří pyramida, která bude oproti sousedním zemím speciálně zvětšena pro pražskou Sensation. Díky tomuto fenomenálnímu řešení scény se samotní návštěvníci stanou součástí celé show. Doporučujeme vám neotálet s nákupem vstupenek, pokud nechcete přijít o nezapomenutelnou noc, která se opět nesmazatelně zapíše do naší historie a paměti. Posledních 3.000 základních a 100 VIP vstupenek je nyní v prodeji prostřednictvím sítě Sazka Ticket (www.sazkaticket.cz) na terminálech Sazka a.s., pobočkách České pošty, pokladnách O2 areny, a v síti Ticketportal.

 
Oslavte život s Joris Voorn & 2000 and One na květnové Sensation! Oslavte život s Fedde le Grandem na květnové Sensation! Vycházející DJská hvězda Hardwell bude mít své premiérové vystoupení na pražské Sensation! Držitel ceny Grammy, Sharam vystoupí na květnové Sensation! Oslavte život s AN21 & Max Vangeli na květnové Sensation! Sensation Celebrate Life oznamuje line up! Aktualizované informace ke vstupenkám na Sensation „Celebrate Life“! Sensation přichází s rozšířenou nabídkou pro VIP hosty! Sensation – první vlna vstupenek vyprodána Začíná předprodej vstupenek na Sensation - Celebrate Life! Sensation – Celebrate Life Prague 2011

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
MHD
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016