PARTYINFO

 

SENSATION – CELEBRATE LIFE PRAGUE 2011

flyer
Datum konání:
28.05.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Mr. White, AN21 & Max Vangeli, Sharam, Hardwell, Fedde le Grand, Joris Voorn & 2000 And One, Hosted by MC Gee
Info:
http://www.sensation.com
Popis:
start 20:00
Line-up:
21:30 | Mr. White
22:30 | AN21 & Max Vangeli
23:50 | Sharam
01:15 | The Mix
01:45 | Fedde le Grand
03:15 | Joris Voorn & 2000 and One
04:45 | Hardwell
06:00 | Konec
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k Sensation - Celebrate Life Česká republika Sensation Czech Republic is heading again for another full house Oslavte život s Joris Voorn & 2000 and One na květnové Sensation! Oslavte život s Fedde le Grandem na květnové Sensation!
Vycházející DJská hvězda Hardwell bude mít své premiérové vystoupení na pražské Sensation!

V sobotu 28. května se Sesation vrací do pražské O2 areny s další výpravnou show Celebrate Life. Hostit ji bude osm jmen té nejlepší současné houseové elektronické taneční scény jakými jsou Mr. White, AN21 & Max Vangeli, Sharam, Fedde le Grand, Joris Voorn & 2000 AND ONE. Nejmladším vystupujícím bude třiadvacetiletý DJ a producent Hardwell, jež bere svou lásku k houseové hudbě opravdu vážně a stává se postupně krok za krokem vůdčí postavou mezi mladší generací DJs.

 

 

Když ve svých třinácti letech odstartoval svou Djskou kariéru, netušil, jak skvělá kariéra ho čeká. Za posledních pár let, je Hardwellův talent uznáván v hudebním průmyslu jako něco nového, vzrušujícího a osvěžujícího, co se neustále vyvíjí se zřejmou a věčnou trvanlivostí. Jeho produkce a remixy se hrají po celém světě a jeho masivní spolupráce s Tiestem na skladbě 076 dosáhla až na #1 místo v celkovém žebříčku předního tanečního portálu Beatport, a to do pěti dnů po vydání. Z jeho produkce za rok 2010 stojí určitě za zmínku skladba „Red Carpet“ a „Feel so High“, která má podporu od těch největších jmen na taneční scéně. „Guess What“ ve spolupráci s Chuckie je pravděpodobně jednou z nejvíce hraných undergroundových houseových skladeb posledních dvou let. Pravidelně remixuje pro další neméně slavná jména z Top 100 DJs časopisu DJ Mag, jakými jsou Fedde Le Grand, Armin van Buuren, Tiesto, Bob Sinclar, Chris Lake, Funkerman, Laidback Luke, Sharam (Deep Dish) či Steve Angello. Na vrcholu tohoto výrazného úspěchu je Hardwellova série „Eclectic Beatz“, která patří k nejlépe prodávaným albům několika posledních let. Vydáno bylo již deset edicí.

Za DJským pultem Hardwell nikdy nezklame díky svým výjimečným technickým dovednostem, hudebnímu spektru a osobitosti, která mu dává možnost vyniknout. Ze Sydney do Miami, Amterdamu a Londýna a také minulé léto na Ibize měl Hardwell svůj velký debut na třech největších eventech tohoto ostrova. Hardwell začal v roce 2011 s dalšími novými releasy a vlastním labelem, Revealed Recordings, na kterém vyšla také nová kompilace „Revealed“ jako pokračování úspěchu „Eclectic Beatz“.

To vše přináší teď spolu se svými vystoupeními po celém světě. Hardwell je novým klukem v ulici a je zde, aby zůstal.

Více informací naleznete na www.djhardwell.com a www.sensation.com

 
Držitel ceny Grammy, Sharam vystoupí na květnové Sensation! Oslavte život s AN21 & Max Vangeli na květnové Sensation! Sensation Celebrate Life oznamuje line up! Aktualizované informace ke vstupenkám na Sensation „Celebrate Life“! Sensation přichází s rozšířenou nabídkou pro VIP hosty! Sensation – první vlna vstupenek vyprodána Začíná předprodej vstupenek na Sensation - Celebrate Life! Sensation – Celebrate Life Prague 2011

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
MHD
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016