PARTYINFO

 

X-MASS BROKEN BEATS

Datum konání:
25.12.2010 - sobota
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
IM Cyber & Koogi, Tactical
2nd stage - Reiki, Moon
Info:
http://www.tovarnaklub.cz
Popis:
start 21:00, vstup 99 czk
 
 
Vánoční X-Mass Broken Beats s IM Cyber a Koogim

V sobotu 25. prosince pro vás Továrna Jilemnice připravila vánoční pokračování tradiční klubové noci, tentokrát s titulem X-MASS BROKEN BEATS. Na svátečním díle této akce vystoupí legendární postava české d´n´b scény – DJ Koogi a DJka IM Cyber, pro kterou je toto hraní poslední před delší plánovanou pauzou. Hudební alternativu nabídne druhá scéna, která bude tentokrát ve znamení rovných beatů. Kromě hudební nadílky jsme pro vás připravili ještě další vánoční dárek v podobě výhodné ceny vstupného pro všechny návštěvníky pátečního Továrenského štědrovečerního mejdanu.

 

V sobotu 25. prosince přivítá vánoční edice klubové noci BROKEN BEATS DJe Koogiho, který se do Továrny vrací téměř po roce. Ne nadarmo se o něm mluví jako o skutečné legendě české d´n´b scény: stál u jejího zrodu, založil radiový pořad a později také booking a webové stránky Shadowbox.cz. V jeho setech se odráží letité zkušenosti a vytříbený hudební vkus.

Originální styl i výběr desek spojuje s Koogim DJku IM Cyber, která bude dalším hostem vánočních BROKEN BEATS. IM Cyber stojí za jednou z nejznámějších d’n’b událostí pořádaných v ČR, akcí „Take Control“. Její vystoupení v Továrně bude vůbec poslední klubové vystoupení, na kterém ji mohou její čeští fanoušci spatřit za mixpultem. Sympatická Djka totiž plánuje minimálně roční „odpočinek“ od hraní. Djskou sestavu na hlavní scéně doplní DJ Tactical, který již na předchozích dílech BROKEN BEATS dokázal pořádně rozpumpovat atmosféru na parketu a nejinak tomu bude i na speciálním vánočním díle.

Příjemnou alternativou hlavní scény bude druhá stage s hudebně odlišnou nabídkou. S dobrým drinkem z koktejlového baru si zde můžete vychutnat rovné beaty ve stylech house, minimal či progressive, které vám naservírují Východočeši Reiki a Moon.

Vstup na tuto již tradiční klubovou noc i nadále zůstává na 99 korunách. Návštěvníci, kteří se prokáží páskou z Továrenského štědrovečerního mejdanu (24. 12.) získají vstup na Broken Beats za „vánoční“ cenu 40 korun.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016