PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
08.01.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Abnormal live! (SK), Insect Elektrika (monoclime), Awacs, David Drexler (phonoline)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Bubbles @ U Bukanýra

2011!!! Každý jsme si něco předsevzeli. Třeba více hudby, lepší hudbu, samou hudbu a novou hudbu. A teď k věci. 8.11.11 na Bubbles digital night vystoupí.

 

Abnormal live! (SK)

Abnormal je mladý producent, DJ a liveact z Trenčína, hrávající od roku 2006 jako Dj, od roku 2007 se věnuje produkci a dále živému vystupování (2009). Mometnálně pracuje na releasu, který by měl výjít v březnu. Abnormal (a.k.a. Matrosh) je autorem a organizátorem akce Interior Sounds.Jeho live set se inspiruje styly jako ambient, idm, breakbeat. Je to zvuková pohádka se šťastným koncem.

Ukázky tvorby si můžete poslechnout zde: www.soundcloud.com/abnormal

David Drexler

To je muzikant jak má být, narodil se a žije na farmě v malé vesničče Hluchov. Roku 2001 si kupuje gramofony, ale jeho sety začínají mít nějaký styl až v roce 2002, kdy strávil pár dní po boku Igora Patakiho v TWM komplexu v Praze. Na začátku roku 2003 začíná hrávat po klubech a pořádá spoustu free party. Roku 2004 pořádá svou první větší party podnázvem SATISFACTION, která má další rok pokračování pod názvem <> SATISFACTION BASS. Dnes pravidelně organizuje již zavedenou noc INNOCENT EVENING, kde vždy představí kvalitní techno a minimal dj´s ať už od nás či ze světa. V současné době se kromě pěstování všelijakých zvířat věnuje I vlastní tvorbě.

Dále residenti: Insect Elektrika (jeden v Dj setu a druhý live) + Sympaťák Dj awacs

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016