PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
04.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Richie, Marty Fish
Popis:
start 23:00, vstup 190 czk, vip 490 czk, holky do půlnoci zdarma
 
 
Studio 54 Night @ Mecca - dj Richie Bday 4.2. v Mecce!

Richie, Enrico, Tommy Rogers a Marty Fish na Studio 54 Night dj Richie B-day tento pátek v Mecce! První únorový pátek proběhne v rámci prestižního eventu naší metropole Studio 54 @ Mecca, kterou má pod taktovkou přední domácí afterklub Studio 54, velkolepá narozeninová oslava dlouholetého rezidenta tohoto klubu - dje Richieho, který bude zároveň headlinerem únorového dílu!

 

Tento úspěšný a prespektivní dj toho má na svém kontě poměrně mnoho. Za svou dlouholetou kariéru vystoupil i za hranicemi naší země a v České republice se představil na předních domácích festivalech, parties a v klubech, mezi které patří Mácháč festival, Cosmic Trip festival a vystoupení v prestižních klubech jako je Fabric, Mecca či Duplex. Jeho pozitivně naladěný sound je dalším důvodem k tomu, proč únorovou Studio 54 @ Mecca navštívit!

Prvním gratulantem, který rozhodně přidá na skvělé atmosféře je stálice dj Tommy Rogers, jehož sound okusili i clubbeři ve věhlasném klubu Amnesia na Ibize nebo v londýnských klubech Pacha či Whitehouse. Nutno podotknout, že osobnost tohoto domácího dje nabírá zahraničních rozměrů, které si zaslouží velkou pochvalu.

Na únorové Studio 54@Mecca nebude chybět ani kolega Tommyho Rogerse - dje Enrico, který stejně jako Tommy vystoupil v prestižní Amnesii a na nespočtu exotických zahraničních míst, mezi která patří například thajský ostrov Koh Phan Ghan. Enrico se stal v posledních letech skutečnou djskou stálicí a proto je pravidelně obsazován na prestižní domácí parties a festivaly světového formátu!

O rozjezd únorové Studio54@Mecca se postará rezident a pořadatel známých a úspěšných Be Fresh parties - Marty Fish. Jeho sound je směsicí staré školy a současných stylů elektronické hudby a jejich odnoží!

Jako vždy obdrží každý návštěvník u vstupu Cd Studia 54  zdarma a při zakoupení VIP vstupenky bude odvezen Studio 54 Hummerem na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny!

Více informací naleznete na www.studio54.czwww.mecca.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016