PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
04.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger, Tommy Rogers, Ronny, Slovak, Peet
Popis:
start 23:00
 
 
Studio 54 Night vs Miami calling @ Mecca - dj Ronny & dj Peet B-day s Lee Daggerem!

Narozeninová oslava dj's Ronnyho a Peeta se speciálním hostem Lee Daggerem z Velké Británie - to je březnová Studio 54 Night vs Miami calling @ Mecca, která je zároveň pre party před vystoupením Tommyho Rogerse a Lee Daggera na prestižní WMC v Miami!

 

Studio 54 zve všechny clubbery na březnové vydání prestižní rezidentní event tohoto klubu v pražské Mecce, které bude tentokrát ve velkém stylu. V pořadí již třetí vydání této party v tomto roce bude v ryze narozeninovém duchu a oslaví na něm narozeniny dj Peet, který je součástí nejúspěšnější domácí party Dirty Dancing podle ankety Dma a dj Ronny, který je pravidelně obsazován na všechny přední parties a partnerské festivaly pražského Studia 54.

 

 

Jako speciální host vystoupí renomovaný britský producent a dj Lee Dagger aka Bimbo Jones, jehož remixy jsou pravidelně na předních příčkách světových hitparád a který spolupracuje s popovými superstars z celého světa. Aktuálně má Lee Dagger za sebou velmi úspěšné turné po Austrálii a v březnu vystoupí společně s Tommy Rogersem na uznávané WMC (Winter Music Conference) v Miami.

Posledním vystupujícím na březnové Studio 54 Night @ Mecca je zkušený dj s osobitým vkusem pro výběr tracků - dj Slovak, kterého jste mohli v minulosti slyšet po boku Tiesta a dalších osobností světové elektronické scény.

Jako vždy obdrží každý návštěvník u vstupu Cd Studia 54  zdarma a při zakoupení VIP vstupenky bude odvezen Studio 54 Hummerem na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny!

Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016