PARTYINFO

 

STUDIO 54 PRESENTS AMNESIA

Datum konání:
01.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Les Schmitz, Tommy Rogers, Enrico, Subgate
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Studio 54 děkuje návštěvníkům páteční Amnesia party v Mecce!

Strhující atmosféra, skvělá hudba a feeling – to byla páteční Amnesia party! Uplynulý pátek přivezlo Studio 54 do prostor pražského klubu Mecca svěží sound z vyhlášeného světového klubu Amnesia na Ibize a to v rámci svých pravidelných nocí v pražské Mecce, které jsou známé jako Studio 54 Night. Tentokrát se však jednalo o speciální edici této noci Studio54 presents Amnesia, na které vystoupil jako hlavní host resident tohoto klubu – Les Schmitz.

 

Mimo této osobnosti taneční scény se na party představili samozřejmě i rezidenti Studia 54 – Tommy Rogers a Enrico, kteří minulý rok zazářili i v klubu Amnesia, a dj Subgate. Ten se postaral o odstartování a zakončení celého eventu, kterému předcházel casting na tanečnice do klubu Amnesia.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem zúčastněným clubberům na této party, díky kterým se Mecca opět zaplnila až po strop a vytvořila se tak skvělá atmosféra, na kterou budou všichni vystupující ještě dlouho vzpomínat.

Zároveň bychom poděkovali za účast všem tanečnicím, které dorazily na casting a vybraným dívkám gratulujeme!

V neposlední řadě bychom rádi poděkovali celému realizačnímu týmu, který se na přípravách castingu a samotné party podílel.

Děkujeme!

 

Více informacích o aktivitách Studia 54 naleznete na www.studio54.cz

 
Tommy Rogers zve na páteční Amnesia party + set! Studio54 vs Amnesia Ibiza & dancers casting 1.4. v Mecce! Registrace na Amnesia casting do 30. března + video! Amnesia Ibiza Dancers Casting v klubu Mecca

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016