PARTYINFO

 

STUDIO 54 PRESENTS AMNESIA

Datum konání:
01.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Les Schmitz, Tommy Rogers, Enrico, Subgate
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Studio 54 děkuje návštěvníkům páteční Amnesia party v Mecce! Tommy Rogers zve na páteční Amnesia party + set!
Studio54 vs Amnesia Ibiza & dancers casting 1.4. v Mecce!

50 lístků na Amnesia party za 100,-Kč do středeční půlnoci a poslední výzva o registraci tanečnic do Ibiza dancers castingu! Studio 54  uvádí již tento pátek v pražské Mecce party nejlepšího klubu světa - Amnesia Ibiza, který se může pyšnit oceněním nejlepšího klubu na světě, které získal během posledních pěti let již po čtvrté.

 

Na party vystoupí rezident klubu Amnesia Ibiza - DJ a producent Les Schmitz, který byl zvolen nejlepším rezidentním djem Ibizy, spolu se zástupci pražského afterklubu Studio 54 Tommy Rogersem, Enricem nebo Subgatem!

Rádi bychom vám kromě posledních informácí k tomuto eventu nabídli i speciální akci na online předprodej lístků za jedinečných 100,-Kč, která platí do středeční půlnoci 30.3.. Po té bude předprodejní cena 190,-Kč a cena vstupenky na místě bude činit 290,-Kč (no guestlist).

Předprodej vstupenek naleznete na buy.ticketsystem.cz

Tato party je zároveň spojena s castingem na tanečnice ve světově proslulé Amnesii, jehož vítězky protančí léto 2011 na prosluněné Ibize. Nejzažší termín na registraci do tohoto castingu, díky kterému si můžete užít neopakovatelnou atmosféru ostrova plného hudby, je čtvrtek 30. března.

Kompletní informace o castingu a samotné večerní party naleznete níže.

Každý návštěvník obdrží u vstupu jako dárek mixované cd Tommyho Rogerse - Amnesia Ibiza 2011.

PARTY INFO:

První dubnový pátek si nenechte exkluzivní Amnesia party, kterou vám přináší pražský afterklub Studio 54 a jejíž poslední díl se může pochlubit neskutečnou atmosférou! Headlinerem Amnesia party bude charismatický Španěl - Les Schmitz, který je rezidentem již zmiňované Amnesia party.

Zároveň je jeho jméno spojeno s eventy La Troya nebo People from Ibiza, které sklízí úspěchy po celém světě! Na svém kontě má více než 100 vydaných tracků, na kterých mimo jiné spolupracoval se známým housovým producentem Hatirasem a DJem PP.

Kromě Lese Schmitze se na dubnové Amnesia party představí domácímu publiku dobře známý Tommy Rogers, který debutoval loni v srpnu v klubu Amnesia, na začátku letošního roku v londýnské Pache a může se pyšnit i prestižním bookingem na březnové WMC v Miami. Po jeho boku vystoupí rezident Studia 54 a stálice domácí scény Enrico, který stejně jako kolega Tommy Rogers vystoupil v předním světovém klubu Amnesia, představil se i v Thajsku na Full Moon party, a v současnosti je součástí lineupů známých domácích festivalů a parties.

O start celého eventu se postará mladá krev DJ Subgate, který v posledních několika letech doslova válcuje svým soundem kluby a parties po celé České republice, na exotické Kostarice nebo Švýcarsku. Jako vždy obdrží každý návštěvník u vstupu cd Studia 54 zdarma a při zakoupení VIP vstupenky bude odvezen Studio 54 Hummerem na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny! Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz

CASTING INFO:

Klub AMNESIA IBIZA, který byl oceněn jako nejlepší na světě na prestižní soutěži „Winter Music Conference“ v Miami, pořádá v pátek 1. dubna 2011 v 18:00 v pražském klubu MECCA oficiální CASTING na tanečnice na léto 2011! Na castingu se kromě jiného budou vybírat také tanečnice pro agenturu United Music, která pořádá největší taneční eventy v ČR jako například Sensation, Transmission či festival Pleasure Island.

Rády tancujete, hudba je Váš život a chcete zažít nezapomenutelné léto v klubovém nebi, které se nachází na ostrově Ibiza? Dejte svému životu jedinečnou příležitost získat nové kontakty, poznat slavné osobnosti a zažít jedinečnou zkušenost, kterou vám může nabídnout jedině ostrov Ibiza!

Zaregistrujte se nejpozději do 30. března na stránkách www.ibizadancers.cz, přijďte na casting a staňte se součástí klubu, který je vyhledávaným místem mezi partypeople z celého světa, a jehož rezidentní noci zastupují ta nejslavnější DJská a producentská jména jako Armin van Buuren, Markus Schulz, Paul van Dyk, Sven Vath, Roger Sanchez a prestižní parties jako Cream, Armada či Cocoon.

Oficiální vyjádření klubu Amnesia k pátečnímu castingu v Mecce!

Vážené uchazečky na pracovní místo tanečnic do clubu Amnesia, v první řadě bychom chtěli poděkovat za váš zájem o účast na casting.

Tento e-mail je pouze potvrzení, že v pátek 1.dubna proběhne v Praze v klubu Mecca taneční casting do Amnesie.

Prosím, aby jste se všechny dostavily na čas.


Co si vzít na casting:


• Potřebujeme tě v top plavkách, a pak na spodní část buď plavky nebo těsné krátké kraťásky.

• Žádné džíny, kalhoty nebo dlouhé sukně.

• Nezapomeňte, že jsme se klub, který funguje přes léto a tak vybrané dívky budou občas muset nosit plavky.

• Prosím, přineste si sebou podanou žádost v tištěné podobě.

• Buďte uvolněné, v dobré náladě, s úsměvem.

Přejeme vám hodně úspěchů

Více informací naleznete na www.ibizadancers.cz a www.amnesia.es

 
Registrace na Amnesia casting do 30. března + video! Amnesia Ibiza Dancers Casting v klubu Mecca

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016