PARTYINFO

 

SNOW&BASS 2011

Datum konání:
20.01.2011 - 23.01.2011
Místo konání:
Velká Úpa - Hotel Úpa
DJs:
Mc R-vee (uk), Rich (BassBeast), Gasr (Massive Elementz), Pyshtone (Massive Elementz), Basstien (BassBeast), Suki
(Let it Roll, T2B), Katcha, Wash (T2B), Beast67 (drumandbass.cz), Sayuz (Rollingbass), Mr. Cocoman, Skiny (drumandbass.cz), Saym (Nameless), guest
Info:
http://www.snowandbass.com
 
 
Informace k letošnímu ročníku Snow&bass!

Pátý ročník akce Snow&bass bude probíhat od 20. do 22. ledna po tři dny a noci ve Velké Úpě v Krkonoších. Letošní sněhové  podmínky slibují zážitek z jízdy na Portáškách, jejichž lanovka leží 90 metrů od místa akce. Na třech parties vystoupí djs z BassBeast, Massive Elementz, drumandbass.cz, Rollingbass a hosté Katcha, Suki a mc R-vee (DNBCN/UK). Takže Velkou Úpu čeká víkend plný drum&bassu a ježdění.

 

Novým dějištěm akce Snow&bass je Hotel Úpa ve Velká Úpě v Krkonoších. Lyžařské středisko je vzdáleno od hotelu 90 metrů, parametry sjezdovky Portášky o délce 1454 metrů a převýšení 350 metrů nabízejí na české poměry velmi svižný požitek z jízdy. Portášky mají sedačkovou lanovku, v areálu jsou také vleky se sjezdovkou Hofer (905m) a Modřín (530m).

Velká Úpa leží těsně vedle známého lyžařského střediska Pec pod Sněžkou, kam je to pouhé 2km. Z Pece, ze stanice Růžohorky, což je v polovině lanovky na Sněžku, lze sjet až na Portášky a sjezdovkou k chatě (web areálu: www.skiport.cz).

Snow&bass se koná ve dnech 20. až 22. ledna a pořádá ho již tradičně UFO BBM, tedy volné sdružení BassBeast, Badpoint a Massive Elementz. V klubových prostorách Hotelu Úpa vystoupí anglický mc R-vee, djs Rich (BassBeast), Gasr (Massive Elementz), Pyshtone (Massive Elementz), Basstien (BassBeast), Suki (Let it Roll, T2B), Katcha, Wash (T2B), Beast67 (drumandbass.cz), Sayuz (Rollingbass), Mr. Cocoman, Skiny (drumandbass.cz), Saym (Nameless) a hosté. V rámci akce proběhne Red Bull Music Academy (RBMA) info session. Zvuk zajišťuje Massive Elementz sound system 6,4kW, party room Hotelu Bohatýr vylepší světelné LED efekty a derby sestava, stroboskopy, zelený laser a dekorace.

Drum’n’bass párty proběhnou ve čtvrtek, v pátek a v sobotu. Na čtvrteční akci je vstup zdarma, na páteční a sobotní party 100Kč. Partnerem sobotní akce je Jägermeister, který přinese proma na baru a všem účastníkům party free welcome drink.

Snowboardový program je letos individuální, plánována je sobotní odpolední zastávka na sněhu, společná jízda a možná i SAB závody.

Podporu pro letošní ročník Snow&bassu poskytují Red Bull Music Academy (RBMA), Hydroponic shop a oděvní značka DNB LEAGUE (www.dnbleague.com ).

Ubytování v Hotelu Úpa si můžete objednat na www.snowandbass.com v datech 20.1.-22.1.2011, cena třídenního pobytu včetně večeří, vstupů na party a welcome drinků je 1500Kč.

Informace o akci najdete na www.snowandbass.com případně na FaceBooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016