PARTYINFO

 

BELIEVE

flyer
Datum konání:
04.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Kostel
DJs:
Silicone Soul (Soma Records, Darkroom Dubs, UK), Tazz & Biodan (residents), Slater (Tribal Vision Records)
Popis:
start 22:00, předprodej Ticketpro, Ticketstream a Eventim: 1 lístek za 200 czk + poplatky = vstup pro dvě osoby! na místě vstup pro jednu osobu za 250 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Silicone Soul již zítra v klubu Kostel! Silicone Soul za týden v klubu Kostel! Video z Believe party se Spirit Catcher live!
Legendární Silicone Soul vystoupí v únoru na Believe party v Kostele!

Legendární dvojice Silicone Soul se představí na začátku února v Praze! Djové a producenti Craig Morrison a Graeme Reedie navštíví Prahu po několika letech, aby nám opět předvedli že patří mezi světovou house špičku. Svůj minimálně tříhodinový set odehrají 4.2.2011 na rezidentní noci Believe djů Tazze a Biodana a s dalším hostem dj Slaterem v prostorách pražského klubu Kostel.

 

Craig Morrison a Graeme Reedie aka Silicon Soul právem patří ve světě mezi house matadory a opravdové stars již řadu let. Od roku 1998 vydávají svou produkci na prestižním labelu Soma Records a ve svém repertoáru mají nesmrtelné hity jako “Right On” nebo “In Dante Disco”. V loňském roce byly v anketě DJ Mag’s Best Of British awards nominováni v kategorii producent a album roku. Již přes 10 let plní nejen přední české kluby a jejich vystoupení v klubu Kostel zřejmě nebude vyjímkou. Jejich zvuk se pohybuje na pomezí dynamického tech-house občas lehce říznutého s prvky minimal techna,  a přesně to od nich očekávejte na Believe party.

Pokud si nemůžete rychle vzpomenout na nějaký ten jejich hit, možná bude jako jeden za všechny stačit tato ukázka:

 

 

Believe party tak pokračuje v sérii plánovaných sezóních akcí po listopadovém live vystoupení projektu Spirit Catcher, které po sobě zanechalo velké ohlasy.

V souvislosti s Believe party pro vás namíchali rezidentní djs Tazz a Biodan promo mix, ve kterém představují zvuk, který na akcích Believe můžete čekat. Mixy stahujte na odkazech: zde, zde

Kromě rezidentů na akci vystoupí i Dj Slater, který je více známý v zahraničí než v místních vodách. A tak ho díky nejen jeho hudební produkci častěji můžete slyšet na plážových festivalech v Mexiku, nežli v českých klubech. Více info o Slaterovi najdete na: www.djslater.net

Vstupenky budou od 10.1.2011 k zakoupení v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Eventim, kde za 200,- Kč + poplatky získáte vstupenku, se kterou se na akci dostanou dva lidé! Na místě bude v den akce vstup pro jednu osobu za 250,- Kč.

Členové facebookové skupiny BELIEVE PARTY mohou využívat výhody spojené i s touto akcí. Přidejte se na svém facebook profilu!

www.ticketpro.cz

www.tisketstream.cz

www.eventim.cz

www.klubkostel.cz

www.myspace.com/4siliconesoul

soundcloud.com/siliconesoul

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Believe se Silicone Soul od Myclicka Report z Believe se Silicone Soul od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016