PARTYINFO

 

BELIEVE

flyer
Datum konání:
04.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Kostel
DJs:
Silicone Soul (Soma Records, Darkroom Dubs, UK), Tazz & Biodan (residents), Slater (Tribal Vision Records)
Popis:
start 22:00, předprodej Ticketpro, Ticketstream a Eventim: 1 lístek za 200 czk + poplatky = vstup pro dvě osoby! na místě vstup pro jednu osobu za 250 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Silicone Soul již zítra v klubu Kostel!

V pátek 4.2.2011 se v pražském klubu Kostel uskuteční další z Believe party, kde se jako hlavní host představí skotská dvojice Silicone Soul ve více jak tříhodinovém setu! Samotné prostory klubu prošly další rekonstrukcí, a tak vás kromě nového 10kW zvuku od C-Mark jistě potěší i nová podlaha či organizace u vstupu. Když ještě zmíníme možnost zakoupení lístku pro dvě osoby za 200,- Kč v předprodeji, je to už pádný důvod k návštěvě!

 

 

Všechny zjištěné provozní nedostatky při poslední Believe party jsme eliminovali a zapracovali ještě na zlepšení celkového prostředí. Během celého večera bude hudební produkci doprovázet vizuálními hrátky sdružení MIMO TV a k dispozici vám bude hlavní stage a horní balkonové patro. Hudebních lákadel na akci tu bylo již mnoho, a tak vám nyní přinášíme oficiální video pozvánku, která je rozdělená na dvě části, aneb dva různé příběhy :)

 

 

Vstupenky na akci jsou k zakoupení v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Eventim, kde za 200,- Kč + poplatky získáte vstupenku, se kterou se na akci dostanou dva lidé! Na místě bude v den akce vstup pro jednu osobu za 250,- Kč.

Členové facebookové skupiny BELIEVE PARTY mohou využívat výhody spojené i s touto akcí. Přidejte se na svém facebook profilu pro více informací!

www.ticketpro.cz

www.tisketstream.cz

www.eventim.cz

www.klubkostel.cz

www.myspace.com/4siliconesoul

soundcloud.com/siliconesoul

 
Silicone Soul za týden v klubu Kostel! Video z Believe party se Spirit Catcher live! Legendární Silicone Soul vystoupí v únoru na Believe party v Kostele!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Believe se Silicone Soul od Myclicka Report z Believe se Silicone Soul od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016