PARTYINFO

 

BELIEVE

flyer
Datum konání:
04.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Kostel
DJs:
Silicone Soul (Soma Records, Darkroom Dubs, UK), Tazz & Biodan (residents), Slater (Tribal Vision Records)
Popis:
start 22:00, předprodej Ticketpro, Ticketstream a Eventim: 1 lístek za 200 czk + poplatky = vstup pro dvě osoby! na místě vstup pro jednu osobu za 250 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Silicone Soul již zítra v klubu Kostel!
Silicone Soul za týden v klubu Kostel!

Vystoupení legendárních Silicone Soul v Kostele se rychle blíží, a tak je na čase si připomenout, co jsou vlastně zač. Avšak místo pročítání jejich dlouhé biografie vám přinášíme malou anketu s českými house dj matadory, kterých jsme se ve třech otázkách zeptali, co pro ně Silicone Soul znamenají, jaká je jejich hudební produkce a jaké to je zažít jejich vystoupení na vlastní kůži. Mrkněte na odpovědi od Pavla Bidla, Josefa Sedloně, Romana Raie, Lumiera, Formiho, Airta a Cubika!

 

 

Vstupenky na akci jsou k zakoupení v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Eventim, kde za 200,- Kč + poplatky získáte vstupenku, se kterou se na akci dostanou dva lidé! Na místě bude v den akce vstup pro jednu osobu za 250,- Kč.

 

 

Členové facebookové skupiny BELIEVE PARTY mohou využívat výhody spojené i s touto akcí. Přidejte se na svém facebook profilu pro více informací!

 

 

1. Co se ti vybaví, když se řekne Silicone Soul?

Pavel Bidlo: Skotsko a jejich krasný přízvuk.

Josef Sedloň: Skotská deeptechhousová dvojka, kterou objevila značka Soma, groovy muzika. Maj taky svůj label Darkroom Dubs, kde vychází asi současný věci.

Roman Rai: Dva skvělý týpci a dobrá house music.

Lumiere: Silicone Soul? Stálice světové housové scény.

Formi: Těch pár desek co od nich mám a to jak ty tracky vždycky spolehlivě fungovaly a samozřejmě silvestr 2005 kdy jsem měl možnost si snima zahrát v Praze na Celnici

Airto: Tak asi jejich komerčně úspěšné album A Soul thing. Mě osobně to moc za srdce nechytlo, ale ty písničky byly poměrně dost chytlavé takže se hráli všude možně a lidi to hodně bavilo. Speciálně jejich provářku "Right on" mám tak ohranou, že i po deseti letech jí nemůžu vystát.

Cubik: Top house music ze sychravého Skotska a label Soma.

 

 

2. Sleduješ aktuální Silicone Soul produkci? Jaká je podle tebe jejich největší pecka a proč?

Pavel Bidlo: Nesleduji co dělají v dnešní době, ale rád si poslechnu... Mam rád Chic-o-laa,..Nosferatu,..Right on for the darkness...a proč? Lidi je měli rádi:)

Josef Sedloň: Ne uplně, ale urcitě za loňskej rok jsem pár jejich věcí na radiu zahrál. Nejradši jsem měl jejich skladbu Chic O Laa v remixu H-Foundation, parádně hypnotický track.

Roman Rai: Poslední dobou jsem je tolik nesledoval se musim přiznat...

Lumiere: I dnes si s radostí někdy zahraju track Ride On. Podle mě největší hitovka. Vim jen, že vokálová verze vznikla mnohem později a už to nebylo ono.

Formi: Right on, ale bez vocalu.

Airto: Po pravdě je teď  moc nesleduju, ale čas od času si prodeju jejich novinky. Paradoxně mě Silicone Soul baví více v jejich loungeové poloze a například "You cant lose what you never had" je moc pěkná záležitost. Z novějších věcí mě baví deep houseový remix skladby "Spend some time" projektu Hatikvah.

Cubik: Více či méně je sleduju již od počátku jejich tvorby, hned jsem si je hodně oblíbil, koneckonců mám všechny jejich první EPčka. Dnes malinko potemněli, ale je to stále hodně kvalitní deep/tech house. Tak asi jejich obecně nej hit je Right On, hlavně kvůli hodně chytlavýmu symfonickýmu samplu, ale já osobně mám nejradši All Night Long EP z roku 98 a album Starring Into Space z 2005.

 

 

3. Zažil jsi Silicone Soul dj set na vlastní kůži? Jak se ti jejich djs set líbil?

Pavel Bidlo: Silicone Soul dj sety mam rád, šlapou a jsou basové!

Josef Sedloň: Viděl jsem je několikrát, vždycky to byla fajn party, groovy věci s dubovými spodky a dobrou vibrací.

Roman Rai: Jj, hrál jsem dokonce před nima wurm-up set v Bratislavě na Slovensku. Po mě ten klub úplně rozsekali :)) Super djs!

Lumiere: Měl sem možnost si snimi zahrát na párty, kterou tenkrát pořádala agentura Beaswax a bylo to druhé výročí Honeypotu. Ten večer hrál i dj Loutka a pamatuju si to moc dobře, jelikož to byl skvělý mejdan a ještě lepší afterparty!

Formi: Ano, hrál jsem na tý Celnici až po nich, takže sem si je vychutnal. Deep house mě pobaví jen od pár lidí na světě a oni mezi ně patří.-)

Airto: Přímo v klubu jsem je nezažil, ale mám doma dost jejich kompilací i živých djských setů a jsou mimořádně skvělý djové s výborným vkusem a citem pro hraní. V mém případě mě moc nezajímá jejich tvorba, ale když mám možnost pustit si jejich kompilaci neváhám ani vteřinu.

Cubik: No několikrát. Dokonce jsem měl tu čest jim před cca 5 lety předskakovat a i prohodit pár vět. Byli velice sympatičtí a rozparádili publikum hned od prvního tracku.

 

 

www.ticketpro.cz

www.tisketstream.cz

www.eventim.cz

www.klubkostel.cz

www.myspace.com/4siliconesoul

soundcloud.com/siliconesoul

 
Video z Believe party se Spirit Catcher live! Legendární Silicone Soul vystoupí v únoru na Believe party v Kostele!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Believe se Silicone Soul od Myclicka Report z Believe se Silicone Soul od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016