PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

flyer
Datum konání:
22.01.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Cafebar
DJs:
MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma, special videoprojection
 
 
Deep Inside v O2 Cafebaru

V sobotu 22. ledna se koná další pokračování akcičky Deep Inside v příjemné kavárně a music baru o2, který se nachází u kraje parku na křižovatce Žitné ulice a Karlova náměstí

 

V o2 baru si přijde na své takřka každý, od lidí všeho věku venčících různá zvířátka (těm je vstup samozřejmě také povolen) až po ty, kteří chtějí zajít na rande, potkat zajímavé bytosti, zabrouzdat po internetu nebo prostě pořádně zapařit. Cafebar o2 je nekuřácký a stále online - všichni zde mají zdarma přístup na internet jak pomocí wifi tak prostřednictvím počítače na baru. Můžete na dálku sledovat zdejší děj a částečně do něj i zasáhnout. Ve večerních hodinách se můžete těšit na rozmanitou hudební produkci od zajímavých Djů a producentů.

Tentokrát Vás po celý večer bude provázet DJ MCB a opět má pro Vás připravenou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby ve stylu deep and dark progressive. Sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetka dnes již klasických progressive pecek. Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná projekce, která je nedílnou součástí a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek.

Přijďte se pobavit a zapařit, těšíme se na vás,

Expeteam

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016