PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO PART V.

Datum konání:
11.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Pavel Faktor, LamyCZ (techno connection), Shimita (techno connection), Smuk
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Únorové vydání My Name Is Techno ve Styxu

Zdravíme všechny fanoušky a fanynky dobrého techna. Chtěli bychom vás již popáté pozvat na pokračování klubové akce My Name Is Techno,  která se bude konat dne 11.2.2011 a to v pražském klubu ST.YX v Sokolovské ulici 144 v Praze.

 

I na tento díl přijali pozvání opět vynikající DJs. Prvním z pozvaných je  Pavel Faktor, který se nám představí na My Name Is Techno poprvé. Bude servírovat na asfaltových podnosech svižné techno tak, jak ho máme rádi, s precizními mixy a celkově se na tohoto šikovného DJe moc těšíme.

Dalším hostem únorové akce nebude nikdo jiný než DJ Šmuk, bývalý produkční klubu CZ BEAT. Je součástí bookingu Duality DJs, skvěčlověk a v neposlední řadě výborný DJ, který si pro Vás připraví opět nálož pořádného techna.

Zbývající dva vystupující DJs jsou ti, co mají na svědomí tuto pravidelnou akci a jsou to Lamy CZ a Djane Shimita. A samozřejmostí je, jak je již od Techno Connection zvykem, techno pěkně od podlahy. Máte se opět na co těšit.

Akce odstartuje úderem 21. hod a samozřejmostí je vstupné zdarma. Akce bude doplněná o stroboskop, videoprojekci a další vychytávky.

A co říci na závěr? Nebudete-li mít tento večer co na práci, doražte za námi, ať už pouze na drink, dobře si zatancovat či si jen popovídat s lidmi v opravdu přátelské atmosféře, kterou si tato akce vytvořila. Nám už nezbývá než se pouze rozloučit a budeme se na Vás těšit.

Techno Connection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016