PARTYINFO

 

VERTIGO CLUBBING

Datum konání:
12.02.2011 - sobota
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Tekkes & Eles Lopez aka Mobius Strum, Subgate (Czech rep) & TBA
Info:
http://www.vertigocr.com
Popis:
Vertigo, San Jose - Costa Rica
 
 
Enrico a Subgate v nadcházejících týdnech na Kostarice!
Enrico a Subgate dostali v únoru pozvání na Kostariku!

Rezidenti předního domácího afterklubu Studio 54 vyráží v únoru na několik vystoupení na dalekou Kostariku! Je tomu skutečně tak! Enrico a Subgate dostali pozvání od předního kostarického producenta a dje Tekkese, který tvoří společně s Patricem Mainerem světově uznávaný dvoučlenný projekt Kabuto & Koji, který mimo jiné vydává i na renomovaném labelu Svena Vatha - Cocoon recordings.

 

Enrico i Subgate vystoupili v minulosti již několikrát za hranicemi naší země. Enrico byl loni v srpnu hostem Espuma party v proslulém klubu Amnesia na Ibize a vystoupil například na Full moon party na ostrově Koh Phan Ghan v Thajsku. Subgate představil svůj sound například v exotické Sri lance, švýcarském Zurrichu a loni se představil v Day & Night beach klubu na Kostarice a Rapsodia loungi.

 

 

Na přelomu tohoto roku Tekkes pozval přední rezidenty Studia 54 do své rodné země, aby představili svůj sound tamním partypeople. Nutno podotknout, že elektronická scéna na Kostarice má své osobité kouzlo a pro české zástupce, kteří se pravidelně objevují na předních domácích parties a festivalech, je připraveno hned několik vystoupeních, o kterých vás budeme ještě informovat.

Více informacích o těchto parties naleznete na www.studio54.czwww.djenrico.czwww.djsubgate.cz

 

Reporty

 
Kostarika: Země, kde je scéna na úplně jiné úrovni!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016