PARTYINFO

 

ABLETON LIVE WORKSHOP

flyer
Datum konání:
19.02.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Obchodní centrum Music City
Info:
http://www.abletonlive.cz
info@abletonlive.cz
Popis:
start 8:00
 
 
Ableton Live Workshop v Praze!

Pokračování populárního workshopu pro nové nebo začínající uživatele programu Ableton Live #4 se koná v Praze v sobotu 19. února 2011 v Music City za účasti profesionálních lektorů Abletonu Libora Ocáska aka Sunakashi, který v minulých workshopech exceloval v práci a live show s kontrolery Maschine, APC 40 a groove boxem Quasimidi Ravelution 309, Borise Carloffa, českého producenta, který má za sebou spolupráci na albech kapel Kryštof, Sunshine, Skyline, Clou, Wohnout atd. Jeho přednášky na minulých workshopech Ableton Live se setkaly s výborným ohlasem všech účastníků.

 

Kromě zasvěcení do problematiky MIDI, práce s programem Ableton Live a praktických cvičeních, kdy proběhnou názorné instruktáže, jak pracovat s tímto stále populárnějším programem, se dozví účastníci také podrobněji o masteringu, jak to udělat aby nahrávka co nejlépe zněla a co je k tomu vlastně zapotřebí. Účastníkům workshopu budou na místě k dispozici počítačová pracoviště - trenažery Ableton Live s MIDI konzolemi Akai a Vestax. Součástí semináře bude rovněž live vystoupení, představení nástrojů jednotlivých kontrolérů, práce s MIDI a VSTi, krátká ukázka souběhu několika klipů a on-line komponování tracku. Zájemci tady získají v rámci workshopu studijní materiály o programu Ableton Live.

Pro účastníky kurzu jsou připraveny upomínkové dárky od společnosti Ableton a navíc všichni úspěšní frekventanti tohoto workshopu získají na závěr certifikát Ableton Live. Po celou dobu workshopu bude na místě pro účastníky otevřen hudební klub s občerstvením a na závěr workshopu bude také slosována tombola o zajímavé ceny. Počet účastníků je však omezen kapacitou; přihlásit se lze nejpozději do 10. února 2011 na info@abletonlive.cz.

facebook.com/Abletonlive.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016