PARTYINFO

 

LOLLYPOP - 10TH ANNIVERSARY

Datum konání:
11.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém, Gen-D, Chiccochillinfour feat. Manda (vocal)
Popis:
start 22:00, vstup kluci do 23:00 zdarma, fashion performance by Jacoobhi (Jakub Chovanec), soutěž o nejkrásnější polibek, welcome drink pro zamilované páry
 
 
Lollypop slaví deset let!

Zní to neuvěřitelně, ale je tomu tak. Lollypop oslaví tento pátek  již 10 let své existence! Jen málo nocí na naší klubové scéně se může pochlubit tak dlouho trvající popularitou. Za ta léta zažil vzestupy i mírné pády, ale pořád to byl ON, tak jedinečný a nenapodobitelný. Ohromný díky patří všem, kteří se na něm za ta léta podíleli. Určitě musíme vzpomenout předního českého módního návrháře Josefa Čechotu, který Lollypopu hodně pomohl. Velkou úlohu sehrál i jeden z jeho zakladatelů DJ Lumiere, který se na něm určitě v brzké době opět objeví. Nelze však opomenou ani jména z let posledních a to velmi kreativního návrháře Jakuba Chovance a DJe Gena D, kteří vnesli do party čerstvý vzduch.

 

Tento pátek 11/2 těch 10 let všichni společně oslavíme. Vzhledem k blížícímu se svátku všech zamilovaných jsme pro vás připravili také soutěž o nejkrásnější polibek a všichni, kdo přijdou spolu se mohou těšit na welcome drink.

Jakub Chovanec si pro vás nachystal další strhující show, djové to největší pecky, co jste  za těch deset let na Lollypopu slyšeli. Bude to prostě party, na kterou budete dlouho vzpomínat!

Tešíme se na vás!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016