PARTYINFO

 

FÚZE

Datum konání:
04.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Chochacz (Mejdanzym), Mr. Ultrafino (Ultrafino.net), Baltazar (Maradona Jazz)
Popis:
vstup zdarma
 
 
První Fúze léta páně 2011 pro vás má několik překvapení

Zaprvé se bude konat výjimečně v pátek. Můžete tedy přijít výtečně naladěni po úspěšném pracovním týdnu a pořádně si na ní vymazat dočasnou paměť a zdefragmentovat mozkový harddisk. Zadalší k nám zavítá speciální host, zasloužilý selektor, znamenitý DJ a znalec kvalitních sýrů pan Baltazar. Můžete ho znát z legendárních večírků Original Moody, nebo z vystoupení avantgardního uskupení Maradona Jazz.

 

No a dotřetice všeho štědrého. Naši milí přátelé z recordshopu Phono.cz zasupportovali první letošní Fúzi a věnují prvním dvaceti hostům originální, ručně vyráběné funky vinylové popelníky, vyrobené z desek. Kdo dřív přijde, ten dřív típe do originálu.

DJ Baltazar

DJ odjakživa, vyrůstající na černých ostravských rues a boulevards. Snad proto touha po čistém, nezačmouzeném soundu. Baltazar je mimo jiné jeden z prvních selektorů latino music u nás, ovšem jeho repertoár se (ani zdaleka) neomezuje na jeden žánr. Stejně kvalitně se z jeho gramofonů line funk, disko, lámané grůvy a v hlubinách jeho diskotéky se skrývá spousta ojedinělých pokladů.

P.S.: Jesus Loves DJ Baltazar

Phono.cz

Jediný český vinylový obchod, který nepřijímá převládající paradigma „recordshop = sekáč“. Cíleně do našich končin importují nejnovější produkci všech světových distribucí zaměřených na funk, soul, jazz, reggae, hiphop, breaks, afro, latino a další příbuzné žánry. Kromě toho podporují a udržují vinylovou kulturu. Servisují a prodávají  gramofony, přenosky, jehly, čistítka a všechny serepetičky, co k černým plackám patří. Najdete je na adrese Opatovická 24, Praha 1, otevřeno je od středy do pátku od 13 do 19 hodin a v sobotu od 14 do 17 hodin. Více na www.phono.cz

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016