PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
12.02.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Bidlo (Yoshitoshi), Clubvibe (Roxy), Fatty M. (Nightphunk)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Sexy Beats a Pavel Bidlo U Bukanýra

První Sexy Beats roku 2011 budou skutečně velmi speciální. V lednu naší oblíbenou taškařici odnesla voda... ale jak jsme vám slíbili, o novoroční libůstku určitě nepřijdete. Pozvání přijal člověk, který stál u zrodu taneční scény v České republice před téměř 20ti lety, DJ a producent Pavel Bidlo.

 

 

Výčet jeho DJských a producentských úspěchů, které již v devadesátých letech minulého století přesáhlo hranice České republiky, by vydalo téměř na knihu. Velmi stručně lze říci, že Pavel byl jedním z prvních (společně s DJ Loutkou) DJů, kteří hráli house music v České republice, hrál na legendárních akcích v Ládví, byl jedním z prvních rezidentů pražské Radosti FX, hrál na téměř všech českých festivalech, velkých akcích a samozřejmě téměř ve všech českých a slovenskcýh klubech. Jeho producentská činnost zahrnuje releasy na světových labelech (ještě v době vinylů např. Yoshitoshi – labelu veleúspěšných Deep Dish), jeho tracky se objevovaly v setlistech těch nějvětších světových DJských stars. Po přestěhování do USA pokračoval ve své DJské a producentské kariéře na té nejvyšší světové úrovni. Po založení rodiny DJskou kariéru omezil a věnoval se předvším produkci. V sobotu proto budeme mít po dlouhé době šanci slyšet a užít si tohoto mistra na vlastní uši.

Ti co znají, určitě příjdou a ti co neznají... vy radši ani nechoďte, asi byste se na Bukanýr ani nevlezli :-) Před a po Pavlovi, který vás potěší průřezem housevé muziky za posledních téměř dvacet let, se dočkáte i svých oblíbených residentů, DJů Fattyho a Clubviba. Party začne ve 22.00, bude se hrát dokud nám síly budou stačit (max. do 8.00 ráno :-) a vstup je jako obvykle ZDARMA. Těšíme se na vás v sobotu na BUKANÝRU!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016