PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
24.02.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz), Stanzim (Radio 1), Daho (Nula2)
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra

Tak jak? Přestože náš oblíbený Bukanýr stále zdárně odolává všem těm spodním vltavským proudům a ledové kry se o něho odírají z obou stran, přesto to s lednovou párty Unplugged bylo pěkně nahnuté... Nakonec vše dobře dopadlo, house boat vyrazil z garáže, kde se ukrýval před vším tím tajícím sněhem a ledem, a znovu zakotvil pod domovským Štefánikovým mostem. Nika 77 přinesla v jedné ze svých nových kabelek právě upečené housky, Airto ve speciálním broken beat setu nalámal vše na malé kousky a rezident Face se už zase rozvášnil u njů diskošek. Kdo posílí únor šedý? VIP pozvánku na palubu osobně převzali Daho a Stanzim!

 

I tentokrát si v tomhle mrazivém počasí dal DJ Face za úkol parket rozehřát na provozní teplotu... Své oblíbené nu disco však ponechá osudu a na obou zdejších gramofonech tu bude těsně po osmé hodině protáčet dubby house a dub techno. Čekejte tedy hutný zvuk s množstvím ozvěn a ruchů a s muzikou ne od podlahy, nýbrž u podlahy a to si pište, že vaše stehna dostanou zabrat mnohem víc, než v posilovně! Až z dalekého severu k nám po desáté hodině přijede hodný strýček Daho a již tradičně s sebou přiveze kupu dárků, milé děti. A také UFO! Ano, “Daho je Ufo“ se jmenují velmi speciální a velmi odvážné Davidovy sety, v nichž skladník s montérkami Nula2 míchá všechno se vším bez rozdílu rytmiky a bez detektivního pátrání po čase vydání. Teprve tehdy zapomíná na svou techno příslušnost a rád se nechává přemlouvat k experimentování ve své mobilní zvukové laboratoři. A to i pak ten pejsek s kočičkou zůstávají u svého rozvařeného dortu s tlamami dokořán rozšklebenými... A co na to Panda a Standa? Jakmile sleze panda se zlatou hvězdou na čele z jednoho žižkovského pódia, po dlouhá léta oblíbený moderátor pražského Radia 1 s vytříbeným vkusem se vydá na cestu s několika kilogramy muziky, kterou od něho zase až tak často neslýcháme. Kdepak autonomic – hrát se bude house a vše rovné, jako to pravítko a věřte tomu, že i na toho Gold Pandu pod rukama Stanzima nakonec dojde!

O víkendech přetížený, přes týden s kapacitou tak akorát – takový je Bukanýr a vy ho samozřejmě ve čtvrtek můžete využít i jako příjemný meeting point s drinky, z nichž hlava nebolí. Zastavte se ve čtvrtek na kus řeči na noci pod hlavičkou serveru Techno.cz a pojďme společně probrat loňský rok i vyhlídky na to letošní festivalové léto, přičemž dosavadní výsledky stále probíhající ankety na titulní straně tohoto portálu už hovoří zcela jasně. A jak to vidíte vy? I váš názor nás zajímá a je úplně jedno, zda si k tomu dáte pivko, nebo dvě...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. března 2011 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Pavel Krejdl (Kovoshrot/techno.cz) a Macio (SoundCream).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016