PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
12.02.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & BioDan, Bastard DJs (O. Formánek a J. Kománková)
Live:
Burned Inside + Rivers + Salty Stick Boy‘s
Popis:
vstup zdarma
 
 
Tazz&Biodan tuto sobotu v Chapeau Rouge!

V sobotu 12.2.2011 proběhne v Chapeau Rouge další z pravidelných nocí Sheexy House, jíž vévodí rezidentní dvojice djs Tazz&Biodan. Oba djs se po týdnu snesou z pomyslného oltáře, kde kázali se Silicone Soul pro narvaný klub, zpět do svého hnízdečka na druhé straně Staroměstského náměstí, aby ukázali, že umí hudebně vládnout i v menších útulných prostorech, kde parket od djs odděluje pouze hranice z ručně vyrobených dekorací v originálním stylu, jak už to v Chapeau bývá zvykem.

 

TAZZ&BIODAN povedou celý večer hudebně sami od začátku do konce, v jejich poslední dobou oblíbeném vystupování ve stylu back2back po celou noc. Budete si tak moci hudebně vychutnat jak jejich deepovější rozjezdové polohy, tak rozjetý tribal house a samozřejmě nějaké ty známější pecky :)

 

 

Abyste si mohli udělat lepší představu o tom, jaký zvuk můžete na akci slyšet, poslechněte si aktuální promo mixy obou rezidentů:

www.progressivesession.net/files/Dj-TAZZ-Believe.mp3

www.solstice-records.com/audio/Biodan-Believe.mp3

Před samotnou party, která začíná v 22:00 v Dance floor, proběhne na stejném stage i vystoupení kapel Burned Inside, Rivers, a Salty Stick Boy's. Na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat dvojice djs z Radia 1, stojícím za pořadem Bastard Pop, a vystupující pod příznačným názvem Bastard Djs.

Takže přijďte si v sobotu odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016