PARTYINFO

 

MASH UP FUNK

flyer
Datum konání:
19.02.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Quintzy Jointz (ger) & Goldstar & Saku & Brada & Bica, Gadjo.cz
Live:
Tenebris + Eyes Cream + Von Plastic Factory
 
 
Mash up Funk 19.2. v Chapeau Rouge

Po kratší odmlce se do pražského Chapeaurouge vrací Eta djs se svou groovy party Mash Up Funk. Tentokrát s velmi zajímavým hostem z německého Freiburgu-producentem a djem Quincy Jointzem. Těšit se můžete na Funky, Rare Grooves nálož od opravdového mistra, který zcestoval celou Evropu a jako dj má své pravidelné noci v těch nejlepších klubech.

 

Do našich končin se podívá poprvé, tak si nezapomeňte udělat křížek do svých kalendářů a přijďte se tuto sobotu zfunkovat do Chapeaurouge a potřást rukou Dji Goldstarovi k jeho narozeninám. Line up doplní Djs Goldstar, Bica z Insidekru a za Breakbeat.cz Saku&Brada

Quincy Jointz

Dirk Schafer aka Quincy Jointz je jedním z vedoucích představitelů Breakbeat Funkové a NuFunk scény na světě. Jako Quincy Jointz a "Geriba" (společně s Jorn Disch) v\dává na těch nejlepších NuFunk labelech jako jsou  Funk Weapons Rec. (USA), , Citrona Rec (USA), Aniligital Music (USA), Timewarp Music (Řecko) a další

Jeho skladby a remixy hrají Djs po celém světě mezi něž patří například  Fort Knox Five,  All Good Funk Alliance, Ursula 1000, Flow Dynamics, Andy Smith (Portishead-DJ), Ed Royal & DJ Enne a mnoho dalších Už jen to že dělal remixy pro takové producenty jako jsou např Ursula 1000, De-Phazz, Bahama Soul Club, Basement Freaks, Tal M. Klein, Danny Massure, Timewarp Inc., BadboE  a mnoho dalších svědčí o tom že Quincy je výborný producent.

V roce 2003 se vydává napříč Evropskými kluby aby zde předvedl že je nejen skvělý producent, ale i Dj a hraje po boku  Franka Cueta (All Good Funk Alliance), Rhino (Dublex Inc.), Slim (Good Groove), Tal M. Klein, Ed Royal, Basement Freaks, Jayl Funk, Kinski, Shantisan, Timewarp Inc, Barrio Katz, Jazz K.Lipa, DJ Enne, Infragandhi a mnoho dalších.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016