PARTYINFO

 

GTFCKD

flyer
Datum konání:
18.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Lávka
DJs:
Corvin Dalek, Jakub Mildner, Ketan, Face, Rishin (drums), Pete Walk, Sonja, Dannloop
Info:
http://www.getfcked.com
Line-up:
Poslouchej.net - main stage:

22:00 - 00:00 Ketan feat Rishin (drums)
00:00 - 02:00 Jakub Mildner
02:00 - 04:00 Corvin Dalek
04:00 - 06:00 Pete Walk

2nd stage:

21:00 - 00:00 Face aka Myclick
00:00 - 03:00 Dannloop
03:00 - 06:00 Sonja
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
GTFCKD & Corvin Dalek: Jak to bude? Klub Lávka se představuje! GTFCKD a její "Češi"
Corvin Dalek zahraje na GTFCKD v klubu Lávka

Jedna z ikon taneční scény, showman, hitmaker a jedinečný bavič, zavítá opět do naší matičky Prahy. Corvin Dalek se po dvouleté pauze vrací na scénu a v zásobě má silnou nálož zbrusu nové muziky a především spoustu energie do svých nových djských setů. V pátek 18. února se Corvin Dalek stane váženým hostem dalšího dílu oblíbené párty GTFCKD (Get Fucked). Přijde jako Corpheus a dá nám vybrat: buď zapomenout a vše ztratit - anebo - poznat, jak hluboko vede králičí nora. Po dvou letech pauzy je Corvin zpět v plné síle a zavede nás do svých oblíbených končin a neznámých krajin. Vzpomínáte na Corvinovy sety ze Summer Of Love, Creamfields....? Modrou nebo červenou?

 

A nebude to jediná novinka pro rok 2011! Novým domovem GTFCKD párty se totiž stal prestižní pražský klub Lávka, který najdete přímo pod Karlovým mostem. Klub nabízí luxusní interiér, dokonalé zázemí a zcela výjimečnou lokalitu. Od jara velké terasy přímo u Vltavy a mnoho dalších skvělých věcí. Pro párty je klub Lávka dosud neobjevené území a my se těšíme, až ho zasvětíme nočnímu klubovému životu. Budete nadšeni!

Corvina Daleka na jeho misi podpoří dobří pražští mistři Djského umění:Jakub Mildner, DJ Ketan spolu s perkusistou Rishinem a Pete Walk. Své místo bude mít i alternativní stage, na které vystoupí DJ Face aka Myclick, DJane Sonja a Dannloop.

Skvělou zprávou je, že se s párty GTFCKD budete v roce 2011 potkávat zcela pravidelně - v únoru, květnu, září a listopadu a pokaždé v klubu Lávka! Párty GTFCKD je také prvním důkazem znovuzrození tolik oblíbeného Summer Of Love festivalu. Pod hlavičkou SUMMER OF LOVE CLUBBING se jich v roce 2011 chystá hned několik.

S dalšími novinkami se přihlásíme už brzy. Do Nového roku vykročte tou správnou nohou a roztančeným krokem.

www.getfcked.com

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016