PARTYINFO

 

GTFCKD

flyer
Datum konání:
18.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Lávka
DJs:
Corvin Dalek, Jakub Mildner, Ketan, Face, Rishin (drums), Pete Walk, Sonja, Dannloop
Info:
http://www.getfcked.com
Line-up:
Poslouchej.net - main stage:

22:00 - 00:00 Ketan feat Rishin (drums)
00:00 - 02:00 Jakub Mildner
02:00 - 04:00 Corvin Dalek
04:00 - 06:00 Pete Walk

2nd stage:

21:00 - 00:00 Face aka Myclick
00:00 - 03:00 Dannloop
03:00 - 06:00 Sonja
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
GTFCKD & Corvin Dalek: Jak to bude?

Pátek 18. února je tady a s ním se hlásí o slovo GTFCKD párty s hvězdným DJem Corvinem Dalekem. Stane se tak v pražském klubu Lávka přímo na břehu Vltavy u Karlova Mostu. Jistě se již těšíte a tak se bude hodit shrnutí důležitých informací.

 

Párty GTFCKD (Get F*cked) se koná již po třetí a poprvé přivítá zahraničního hosta. Rodilý Maďar, žijící v Berlíně - Corvin Dalek patří mezi nepopulárnější DJe u nás a svoje si tady už odehrál. Po takřka tříleté pauze se znovu vrací do Prahy předvést svůj aktuální sound. Styl, který ho vyjma dalších věcí také proslavil se nazývá wet'n'hard a jisté je, že nenechá nikoho jen tak sedět. Aktuální set Corvina Daleka, namíchaný přímo pro GTFCKD párty si můžete poslechnout zde.

Na hlavní Poslouchej.net stage se ke Corvinovi připojí DJové Jakub Mildner, rezident Ketan s perkusistou Rishinem a Pete Walk. Těšit se můžete na stylové tanečnice, double videoprojekci v podání kreativní Kinocirkus crew, dobrý sound a výkonná světla.

Druhá stage se ponese ve volnějších deep/minimalových rytmech v podání DJ Face aka Mycklicka, Dannloopa a Sonji, kteří vystoupí ve speciálních tří hodinových setech.

Klub je otevřen od 21 hodin, párty začíná v tu samou chvíli na druhém pódiu, na hlavním pódiu se hraje od 22 hodin. Párty pak končí v 6 hodin ráno a pokračuje na after party v klubu Gox (www.goxclub.cz ), kde se můžete v režii Brněnských Djs z Magnett crew v čele s Lj Doxterem bavit až do pozdních dopoledních hodin.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal - www.ticketportal.cz za fajn cenu 225,- Kč. Na místě jsou vstupenky za 300,- Kč. Hlavním partnerem party je Cocaine Energy Drink.

Těšíme se na vás na Lávce a přejeme super mejdan! Více informací najdete na stránce www.getfcked.com

 
Klub Lávka se představuje! GTFCKD a její "Češi" Corvin Dalek zahraje na GTFCKD v klubu Lávka

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016