PARTYINFO

 

TECHNO BEATY 15: TAKAAKI ITOH & AGENT

Datum konání:
12.03.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Takaaki Itoh (Wols/Standa/Japan), Agent (Kne´Deep, Chud (Duality Djs), Pavel Faktor, Calbee vs Šmuk (Duality Djs)
Info:
http://www.facebook.com...
castka.tomas@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Takaaki Itoh s Agentem v Pekelnym Baru!
Takaaki Itoh headlinerem dalšího vydání klubovky Techno Beaty

V listopadu minulého roku se Peklo třáslo v základech. Mohli za to pánové Ben Long a Jamie Bissmire – Space Djz. 12.03.2011 se Pekelnej Bar rozžhaví opět do ruda! Podařilo se nám zabookovat další ikonu světové techno scény až z dalekého Japonska, Takaaki Itoha.

 

Dj, který je na scéně od roku 1998. Velice uznávaný producent, jehož skladby a remixy mají v bagu snad všichni techno djs. Jeho tvorba se objevila i na mixovaném a nesmrtelném CD Orion Hall od Kaiserasozeho z roku 2002. Jeho kvalita ať už za pultem nebo ve studiu mu přinesla hraní na nejznámějších festivalech v Evropě jako Awakenings, Mayday, Sziget, Code nebo u našich sousedů  Boomerang a Pohoda. V minulosti k nám mimo jiné zavítal na festivaly Svojšice, Cosmic Trip a legendární Christmasku v L-Klubu Pardubice.

Je tomu 5 let, co Takaaki naposledy roztáčel vinyly v Praze. Přivedeme minulost do současnosti, Takaaki Itoh zatopí pod pekelným kotlem v 3hodinovém setu.

O podporu z řad českých djs se postarají Dj Agent, který bude mít v Pekle svou premiéru. Jsme velice rádi, že se povedlo doplnit hvězdné zahraniční jméno právě o Agenta, jehož diář je plněn akcemi po celé evropě. Martin je součástí bookingu Kne´Deep, pod kterým vstupuje společně s kolegy jako jsou sám velký Dj Rush, Bold, Pet Duo, Marco Nastic, Miss Djax. Psát zde další informace o tomto dji je bezpředmětné. Jako každý sportovec zná jméno Jan Železný, zná každý fanda taneční scény jméno DJ Agent.

Dále zahraje Pavel Faktor a celé družstvo Duality Djs – Chud, Calbee, Šmuk. Šmuk s Calbee večer uzavřou ve společném vystoupení.

Poslední Techno Beaty s Benem a Jamiem (Space DJz) jsme si skvěle užili. Prahu rozdováděla po dlouhé době kvalitní techno párty se zahraničním hostem. Atmosféru pekelných partie umocňuje i bezprostřední kontakt fanoušků s hvězdami za mixpultem. Váš oblíbený DJ nestojí desítky metrů daleko, ale můžete mu koukat pod ruce při jeho fantastické práci! Díky vaší přízni pokračujeme ve stejném duchu.  Nenechte si ujít tuto příležitost užít si pekelnej mejdan s pekelnym lineupem. Tento den 12.3. máte na výběr, utratit 100kč za jedno XL Menu v Mc Donalds, zajít si do kina a doplatit 70Kč nebo přijít do Pekelného Baru na hvězdná jména Takaaki Itoh a Agent.

Oficiální afterparty v klubu STUDIO 54, Hybernská ulice. www.studio54.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016