PARTYINFO

 

THIS IS MY HOUSE

Datum konání:
12.02.2011 - sobota
Místo konání:
Kolín - Staré Lázně
DJs:
Marco Lys (It), Bon Finix, Don Marquez
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 100 czk, vip 250 czk
 
 
Marco Lys headlinerem akce This Is My House v klubu Staré Lázně Kolín!

Velký třesk, nijak jinak nelze označit datum 12. Února 2011, kdy se českému publiku poprvé představí vycházející hvězda světové House Music, Italský DJ a zejména fenomenální producent a remixer Marco Lys, který má za sebou vystoupení v prestižních klubech Amnesia (Ibiza), kde se v roce 2010 několikrát představil jako rezidentní DJ párty Cream, dále Warehouse Project (Manchester), Ministry Of Sound (London) a mnoha dalších. Rodák z Italských Benátek často pobývá ve Velké Británii, kde tráví spoustu času nad produkcí nových skladeb a remixů, které si vybírají prestižní světové labely, (Defected, Rising Music, Nebula, Positiva) a díky tomu se mnohokrát dostává do playlistu těch nejzvučnějších jmen světové taneční hudby, mezi kterými stojí za zmínku Swedish House Mafia, Tiesto, Erick Morillo, Chris Lake, Pete Tong a mnoho dalších.

 

 

Marco Lys se do podvědomí tanečního průmyslu nejvíce zapsal nahrávkami Few ThinksMosamba, a dále pak spoluautorstvím ke skladbám La TrombaViolinsSloaneHumanikaCross The LineRunning Out. Nelze opomenout ani jeho vždy dokonale propracované a energické remixy, z těch úplně posledních jmenujme např. Nalin & Kane – Beachball, Full Intention – America, nebo My Digital Enemy – Wasted.

Tento talentovaný umělec vystoupí jako hlavní host stylového glamour večírku THIS IS MY HOUSE, který poprvé zavítá do klubu Staré Lázně Kolín a to v sobotu 12. Února 2011. Jako support se dále představí jeden z nejlepších českých DJs a producentů Bon Finix (Kick Da Night) a rezidentní This Is My House DJ Don Marquez. Samozřejmě nebudou chybět speciální dekorace, FREE drinky, Sexy hostesky, VIP s rautem a drinky, FREE bowlingem a další neméně zajímavý program, který tuto párty zařadí do kategorie nezapomenutelných.

 

 

Za drink večera Vodka Amundsen + Semtex Energy obdržíte slosovatelný lístek, do kterého vyplníte Váš kontakt (email, nebo telefonní číslo) a vhodíte jej do předem připravené sběrny. Tím se účastníte soutěže o možnost vyhrát jeden z osmi slevových poukazů na jednorázový nákup v prodejně ACTIVESport Jaroměř. Každý z osmi slevových poukazů bude mít hodnotu 500,-Kč.

Výherci soutěže budou kontaktováni pořadatelem po akci a to nejpozději do tří pracovních dnů.

Pakliže ještě nemáte plán na sobotu 12. Února 2011 můžete si do diáře červeně poznamenat Marco Lys, Staré Lázně Kolín, This Is My House (Original Glamour Party).

Základní vstupné na tuto neopakovatelnou akci činí 100,- Kč, VIP 250,- Kč

Sponzoři:

Semtex Energy drink

Vodka Amundsen

ACTIVESport cz s.r.o. Hradecká 159, 551 01 Jaroměř

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016