PARTYINFO

 

MADE 2 PLAY

Datum konání:
12.02.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ladida, Vasquez, Laddy M
Popis:
start 22:00
 
 
Made To Play @ Roxy

Během speciální noci s názvem Made To Play se za djským pultem vystřídají hned dvě půvabné Djky - Ladida, Laddy M, garde jim bude dělat kladenský DJ Vasquez. Kombinace ženského šarmu a umně smíchaných setů vás rozhodně nenechá sedět v koutku! Sobotní večer v Roxy zkrátka bude ve znamení "žen za mixážním pultem", a můžete si být jistí, že si s vámi budou hrát až do časného rána...

 

 

LADIDA se do Roxy vrací po více než roční pauze, během které se spíš než hraní v klubech věnovala hraní si se svým čerstvě narozeným dítětem. Těší se, že bude pouštět nové desky, které si za poslední měsíce nashromáždila. Ladidu jako stálici české klubové scény asi není třeba dlouze představovat, v polovině devadesátých let byla zkrátka ve správný čas na správném místě – v Praze v prvních klubech orientovaných na taneční hudbu po boku DJs jako je Jeff Mills, Carl Cox, Westbam, Laurent Garnier, Dj Hell apod. Učila se rychle a záhy si vybudovala pozicici, která jí v roce 2002 vynesla ocenění Djka roku v anketě magazínu Report. Své organické a rozmanité sety, už představila publiku téměř po celém větě – od vyprodaných berlínských továren po kluby v Tokyu či Singapuru. V klubu Roxy Ladida bývala rezidentkou noci ELEKTRA, tentokrát přichází s nocí MADE TO PLAY – která je jako stvořená k tomu "hrát si” až do rána!

Když se v Čechách vysloví ženský rod od slova DJ, okamžitě se většině z nás vybaví právě LADIDA. Když stejné slovo vyslovíte na slovensku, zřejmě vyvoláte asociaci se jménem a obličejem DJky LADDY M. V sobotu se  tedy v ROXY setkává na jednom podiu to nejlepší z ženského djingu Čech i Slovenska.

V setech půvabné slovenky Miriam Takácsové alias Laddy M se můžete těšit na progressive house i techno, občas se prý nechá unést až trancovým rytmům, které se ale v sobotu v Roxy hrát nechystá. Pokud vaší pozornosti dosud unikala, doporučujeme tuto mladou DJku v sobotu přijít prověřit - skrývá totiž v sobě velký potenciál a hravou energii. Je zakladatelkou slovenského projektu Ladies night - klubových nocí, kde gramofony roztáčejí výhradně DJky. Kromě hraní v prestižních klubech na Slovensku měla svého času i vlastní rezidentní noc v maďarském klubu Lion. Tato mladá DJka si za relativně krátkou dobu své kariéry stihla zahrát s uznávanými djs jako je například Funk D Void (UK), Jerry Ropero (DE), Mar T (ESP), Corvin Dalek (UK), Shade (FR), Orbith (CZ), Tommy boy (HU), Lexicon Avenue (UK), Kasey Taylor(AUS), Lucca (CZ) a mnohými dalšími. Cenné zkušenosti  a inspiraci pro své hraní sbírala například na tour po Itálii a Španělsku s britským funk/house/techno DJem Funk D Voidem. Tour zakončila vystoupením na Ibize na akci Peta Tonga s názvem Wonderland, kde si zahrála na stejném podiu jako třeba Groove Armada nebo Timo Maas.

LADIDĚ i LADDY M bude pro tuto noc dělat garde DJ Vasquez z kladenského klubu BPM. Vasquez sice většinu akcí, na kterých pořádá přenáší online (www.bpm.dj), radši ale doporučujeme přijít si poslechnout všechny tři již teď v sobotu 12.2. do znovuotevřeného klubu Roxy pěkně naživo. Kdo si hraje totiž nezlobí, nebo...?

www.roxy.cz

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016