PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
19.02.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Sascha Funke (B Pitch Control, de), Roman Rai, Fatty M
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 200 czk
Line-up:
22:00 – 01:00 Fatty M
01:00 – 03:00 Sascha Funke
03:00 – 05:30 Roman Rai
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Sascha Funke headlinerem sobotní Flow
Sascha Funke v sobotu na Flow!

Už když byl Sascha Funke malý kluk, jezdil do Prahy s rodiči poměrně často – pro obyvatele východního bloku totiž prý naše hlavní město bylo podobným klenotem jako třeba Paříž. V sobotu 19.února – dvě dekády poté, co padla Zeď a pár let poté, co i hranice evropských států vzaly za své – se do Prahy vrací znovu, tentokrát jako vyhledávaný DJ a producent, na jehož jméno pražské publikum nedá dopustit. Sascha Funke, jeden z hlavních představitelů kultovního filmu Berlin calling a autor legendární skladby Mango, loni v květnu zaplnil Roxy takřka po strop a nyní přijíždí svůj úspěch zopakovat, ne-li překonat.

 

 

Jeho sety se vyznačují lehkou melancholií, patrnou jak v již zmíněném tracku Mango, tak i ve výběru skladeb, které remixuje – z poslední doby například velmi známý nádherný, pomalejší kousek s názvem Immolate Yourself od neworleanských Telefon Tel Aviv. Že by to byla melancholie pramenící ze stesku po starém dobrém Berlínu z dob Berlin calling? Posuďte sami. Saschovy minimalistické a přesto hudebně bohaté a zvukově rozmanité skladby Vás v sobotu v noci jistě nenechají postávat na místě v koutku klubu, spíš naopak. Po chvilce Saschova hraní se Vám snadno může stát, že se přistihnete, jak tančíte uprostřed parketu a v hladce plynoucím rytmu inteligentní elektronické hudby zapomínáte na přízemní starosti všedních dnů... A tak to má v sobotu v noci být, nebo ne?

Sascha Funke je upsán na stěžejním labelu berlínské elektronické scény Bpitch Control. Od roku 1997, kdy u jeho založení stála věhlasná Djka a producentka Ellen Alien, si tahle značka stále drží neochvějnou pozici na tamní klubové scéně a pod svými žánrově rozpjatými křídli chrání takové velikány jako jsou Aparat, Modeseletor, Paul Kalbrenner, Jahcoozi, Seth Troxler, Fuckpony, We Love a další.

Bpitch contol je zkrátka zárukou kvality – něco jako Pražská filharmonie, pařížský dort nebo francouzské rosé, prý Saschův nejoblíbenší nápoj.

 

 

Pravidelná noc FLOW si odbyla svou premiéru loni v březnu nezapomenutelným vyprodaným vystoupením nesmrtelného Paula Kalbrennera, autora kompletního soundtracku filmu Berlin calling a kultovní postavy berlínské techno scény, o které tento kritikou oceňovaný snímek vkusně pojednává.

Za jejím konceptem a dramaturgií stojí pražští Djs Roman Rai a Fatty M. Roman pro Vás posledních par let v Roxy připravoval pravidelnou noc s názvem ZEN, do svého sobotního zase chystá tři nové tracky, které připravil pro svůj nově vznikající label Moving Pictures – brzy se jistě dozvíte víc! Před samotným vystoupením hlavní hvězdy programu vás svým tech-housovým groovey setem rozehřeje talentovaný Fatty M.

Přijďte v sobotu do ROXY okusit trochu z té chladné a zároveň hřejivé atmosféry berlínských továrních hal zasvěcených elektronické hudbě – v nové minimalistické Roxy skvěle vynikne i projekce talentovaného Vje Phase, která vás do atmosféry noci FLOW vtáhne a nepustí – dokud tedy nezavřete oči a definitvně se nepoddáte samotné hudbě, o které tahle party je především.

www.bpitchcontrol.de

www.myspace.com/saschafunke

www.myspace.com/romanrai

www.myspace.com/djfattym

audio:

Find more artists like sascha funke at Myspace Music

 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016