PARTYINFO

 

GOOD LIFE

flyer
Datum konání:
18.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Venue club
DJs:
Mike Hayes (fr), Big Jay (us)
Info:
http://www.venueclub.cz
produkce@klubkostel.cz
Popis:
start 22:00, vstup speciální předprodej 160 czk pro dvě osoby, na místě 100 czk
 
 
Mike Hayes hostem páteční noci Good life!
Klub Kostel mění své jméno!

Bývalý kostel sv. Michaela Archanděla na Starém Městě Pražském, nynější klub Kostel, mění své jméno na Venue. Po více jak půlročním působení na pražské hudební scéně se jménem Kostel, jenž hostil akce nejrůznějšího druhu od klubových akcí s účastí nad 2500 lidí po soukromé večírky, přehlídky a konference, jsme se rozhodli pro změnu jména. Nové jméno tak reaguje jak na přání zástupců církve, tak i na strategii budoucích plánů samotného místa, kdy není nutné využívání církevních názvů a symbolů pro propagaci klubu.

 

S novým názvem vstupuje klub i do nové éry hudební zábavy. Kromě vylepšení svých prostor pro příjemnější atmosféru a pohodlí svých návštěvníků plánujeme rozšíření využití prostor otevřením v denních a večerních hodinách.

Vzhledem ke své jedinečné velikosti (5 pater), výhodné poloze (samotné centrum Prahy, 2 minuty od Staroměstského náměstí), neobyčejnému charakteru (budova bývalého kostela, každé z pater vlastní styl – střešní patro, patro modrých oken, VIP balkon, hlavní sál, koktejlové přízemí), multikulturnímu zázemí (místo pro soukromé večírky, koncerty, klubové akce, konference, firemní večírky, bankety, svatby atd.), se z klubu stává místo, které nelze jednodušeji vyjádřit než jako „VENEU“ [ veňju].

Venue club

Kostel sv. Michaela Archanděla, Michalská 29

110 00 Praha 1 . Staré Město

mobil: +420 773 665 582

www.venueclub.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016