PARTYINFO

 

BIG DAY – 11 NAROZENINY KLUBU LIQUID

Datum konání:
25.03.2011 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Orbith, Marty K!, Petr Hauz, Trash, J.A.C, Jorge, Mint
Info:
http://www.bigday.cz
Popis:
start 21:00, vstup do 23:00 70 czk, poté 100 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Trash dj
22:30 – 24:00 Mint
00:00 – 01:30 Petr Hauz
01:30 – 03:30 Orbith
03:30 – 05:00 Marty K!
05:00 – 06:30 J.A.C
06:30 - ??:?? Jorge /birthday olld house set/
 
 
Liberecký Liquid oslaví jedenácté narozeniny!

Rok s rokem se sesel a další narozeniny Liquid jsou tady. Tentokrát jedenácté narozeniny oslavíme společně s Vámi všemi v pátek 25.3.2011. Otevření clubu Liquid bylo v březnu roku 2000. Od té doby pro vás připravil nespočet akcí všech stylů. Liquid fungoval jako odrazový můstek pro většinu djs v Libereckém kraji, přinášel vám přehled postupu nekomerční , klubové hudební  scény. Také pro vás připravil hodně akcí, které se šplhaly svou návštěvnosti k rovné tisícovce. (May…dan , Lucca on Frisco tour … ) To všechno pro vás, kteří jste měli zájem o taneční scénu na Liberecku.

 

Také bych chtěl poděkovat všem djs, kteří přispěli nemalou mírou k vytváření  parties v klubu i mimo něj a jejich podporu pro Liquid. Především poděkování patří dj Marty K! Poděkování patří také za podporu v propagaci klubu za celou dobu pro TECHNO.CZ a RAVE.CZ. Každopádně ti kteří měli co dočiněni s LIQUID parties dík moc!

Vypadá to jako kdybychom se s Liquid loučili, ale snad to bude naopak, jelikož se těšíme z každé pro Vás připravované party tentokrát pod hlavičkou bigday.cz Startujeme tímto mejdanem další – dvanáctý rok! Věříme, že se nám podaří i nadále připravovat akce, na které se budete rádi vracet.

Na oslavě narozenin jako hlavni headliner vystoupí dlouholetý kamarád a výborný dj Orbith. Více informací o tomto dj naleznete na djorbith.com. Jako další nesmí chybět rezidentní djs, kterými jsou Marty K! a Petr Hauz. Party odstartuji Trash time djs dj Mint + host. A na závěr vystoupí liberecký dj J.A.C. Co se týče stylu vyslechnete si od happy house přes  electro až valivý progressive.  Na baru pro Vás budou připraveny speciální narozeninové drinky. Zbývá napsat, jen aby jste nechali své starosti před dveřmi klubu a přišli si pořádně užít tento narozeninovej mejdan!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016