PARTYINFO

 

CLEAN BEATS

Datum konání:
18.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Jaguar Music Club
DJs:
Sweder, Topic
 
 
Clean Beats @ Jaguar Music Club

Do příjemného prostředí pražského hudebního klubu Jaguar (Skořepka 7, Praha 1) míří párty v podání DJs Topic a Sweder. Uskuteční se v pátek 18. února 2011.

 

CO JE CLEAN BEATS?

Taneční party, kterou již delší dobu sehraní protagonisté pojmenovali Clean Beats, je večer té nejlepší klubové muziky, která se skvěle hodí do čístého prostředí klubu. Návštěvníci uslyší od příjemného melodického house přes energické songy s elektro prvky až do stále tak oblíbeného stylu progressive house.

KDO JSOU PROTAGONISTÉ?

DJ Topic jako DJ působí čtvrtým rokem. Prošel několika pražskými kluby, odehrál několik svých večerů, zůčastnil se narozeninových oslav, a skupinka nadšenců jeho produkce se zvětšuje každým odehraným dnem. Od roku 2008 až do současnoti, zakotvil na stylech progressive, electro a vocal house, což jsou taky jediné prvky, které v jeho setech může posluchač slyšet. Často rád experimentuje s mash-upy a vybírá speciální vokálové songy. Zkrátka řečeno, ve svých setech se snaží lidem dávat dávku energie a energetických zvuků, plných vokálů a atmosférických částí, při kterých člověk často prožívá pocit uvolnění a zapomenutí všedních problémů.

DJ Sweder se taneční muzice věnuje bezmála 16 let. Prošel několika pražskými i mimopražskými diskotékami kde se snažil prosazovat tu nejkvalitnější taneční muziku. Již delší dobu však nachází své místo v podnicích, které se zaměřují převážně na klubovou muziku. Jeho sety se skládají hlavně z klubových melodických vocal houseových hitů, electra, progressive, ale můžeme v nich nalézt i klasické houseové prvky.

Oba DJs se spolu setkávají na společných večerech v klubech již 3 roky, mimo jiné i na stále známějších akcích s názvem HAPPY DANCING. Slyšet je můžete jak v Praze, tak v okolí Prahy, např. v Berouně.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016