PARTYINFO

 

SPECIAL IMPRESS EDITION

flyer
Datum konání:
18.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Marcus Schossow, Revis, Bon Finix, Michael C, Pete Walk, Duncan Grey
2nd stage - Yan Dark, Mark Evil, Finidi, Hozzy, Michal Pesina
Info:
http://www.impressevent.cz
Popis:
vstup 230 czk (cena včetně DPH + poplatků), na místě 350 czk, vip 590 czk
Line-up:
MAIN STAGE

22:00 - 23:30 Duncan Grey

23:30 - 00:30 Bon Finix

00:30 - 01:30 Revis

01:30 - 03:30 Marcus Schossow

03:30 - 04:30 Michael C

04:30 - 06:00 Pete Walk



HOUSE STAGE

22:00 - 00:00 Finidi

00:00 - 01:30 Mark Evil

01:30 - 03:00 Michal Pesina

03:00 - 04:30 Yan Dark

04:30 - 06:00 Hozzy
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední praktické informace a časový line up na páteční Impress v klubu Mecca s Marcusem Schossowem Klubovka Impress Special Edition v Mecce má nový web!
Mrkněte na trailer na Special Impress Edition v Mecce!

18. března se v pražském klubu Mecca uskuteční první speciální díl populární party Impress. Tato speciální edice odstartuje novou éru parties Impress, které nabídnou nejen pražským clubberům i atraktivní zahraniční hosty.

 

 

Headlinerem vůbec prvního Impressu v Mecce bude českým partypeople důvěrně známý sympaťák ze Švédska Marcus Schossow. Představovat tohoto milého a charizmatického seveřana nemá vůbec smysl, protože každý zná jeho specifický futuristický sound, kombinující různé EDM žánry, i jeho jedinečnou komunikaci s publikem. Marcus si vytvořil světové renomé v roce 2007 hitovkou Mr. White a od té doby vydal nespočet úspěšných tracků a remixů, mnohé na svém labelu Tone Diary – stejnojmenný název nese i jeho úspěšná radioshow. Hudební fajnšmekři znají Marcuse už z dřívější doby, kdy vydával tracky pod aliasem Progresia.

Na Impressu samozřejmě nesmí chybět ani rezident a zakladatel této party DJ Revis s kolegou z projektu Proud-M, Pete Walkem. Doplní je čechokypřan Bon Finix, rezident mnoha pražských klubů, který už si zahrál na eventech a festivalech jako Creamfields, Summer of Love, Pleasure Island, Tunnel Electrocity a mnoha dalších. Jeho unikátní sound kombinující electro, house a techno si oblíbili nejen čeští clubbeři.

Dalším performerem bude pardubický rodák Michael C, působící na taneční scéně od roku 2004. Od té doby se dokázal vypracovat v respektovaného a oblíbeného DJe, kterého charakterizuje uvolněné vystupování za mixážním pultem a spontánní komunikace s publikem. Michael C nezapomíná na své kořeny v trance music, doplňuje je však elementy z jiných žánrů – zejména electro a techno. Rezidenta proslulé party Entrance v klubu Roxy už znají partypeole v Německu, Itálii i v daleké Číně.

Line Up na Main Stage uzavírá brněnský talent Duncan Grey, rezident klubu 7. Nebe, který se do povědomí clubberů začal dostávat v roce 2007 jako funky-housový DJ. Duncan Grey patří mezi nastupující generaci českých DJs. Jeho sety jsou velmi rozmanité, melodické a plné energie. Duncanův styl se dá charakterizovat jako směs progressive-house, electro-house až tech-house.

Na druhé House Stage se Vám o hudební zábavu postarají DJs: Yan Dark, Finidi a Mark Evil z našeho nejlepšího českého after klubu Studio 54, dále brněnský Michal Pesina a pražský DJ Hozzy.

Oficiální after party proběhne v pražském klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1.
www.studio54.cz

Co dodat? Na speciální edici Impressu nesmí nikdo chybět! O zábavu totiž bude skvěle postaráno :)  Prvních 200 návštěvníků obdrží namixovanou CD kompilaci IMPRESS.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016