PARTYINFO

 

DANCE CELEBRATION 3

flyer
Datum konání:
04.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Kurd Maverick, Mauro Mondello, Teddy O
Info:
http://www.dance-celebration.com
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Dance Celebration tento pátek v SaSaZu

Již tento pátek 4.3. se ve 22. hodin otevřou dveře pražského SaSaZu, které ten večer přivítá všechny příznivce stylových tanečních party. Na programu večera bude totiž třetí ročník Dance Celebration, které uvede špičkové zahraniční DJs Maura Mondella, Kurda Mavericka a Teddy O.

 

 

Vstupenky jsou ještě v prodeji v síti Ticketpro jen za 290 Kč. Dance Corporation jako první proměnili v obrovský taneční chrám česká nákupní centra, (nejprve pražské Arkády Pankrác a vloni OC Vaňkovka v Brně), kam na jejich party zavítalo souhrnně přes deset tisíc lidí. Díky oběma právě zmíněným akcím se Dance Celebration navíc stala „značkou“ garantující stylovou party zahraničních parametrů.

Brandem, pro který je nadstandarní a maximálně komfortní prostředí, prvotřídní technické vybavení a v neposlední řadě line up nabízející vskutku elitní zahraniční DJe, samozřejmostí. A nejinak tomu bude 4. března v SaSaZu.

MAURA MONDELLA není již tuzemskému publiku příliš představovat. Vystupoval již na předchozí Dance Celebration v Brně a vloni v září se zaskvěl v roli hosta na pražském vystoupení Davida Guetty v Tesla Aréně. Hrál také na vyhlášených italských párty Diabolia Fu**in Fu**in House Party a na Papeete Beach Milano Marittima, pro  legendární Les Soirées Oh Oui v Belgii a na Zoom Out Festivalu v Bangkoku. Na podzim dokončil nové albu, ze kterého již představil singl Lovin' You a stejnojmenný videoklip.

Účast na Dance Celebration potvrdil i  DJ TEEDY O. Tento celosvětově renomovaný DJ vystupoval s takovými jmény jako jsou Rihanna, 50 Cent, Destiny's Child, Eminem, Missy Elliot nebo P. Diddy a remixoval skladby pro Snoop Dogga, Lady Gaga a mnoho dalších. Posledních šest let tráví každé léto na Ibize, kde vystupuje v proslulém Pacha Clubu.

Třetí hvězdou bude v SaSaZu na Dance Celebration KURD MAVERICK, který se do celosvětového povědomí zapsal prvně remixem Pump Up The Jam od skupiny Technotronic. Následoval neméně úspěšný druhý singl The Rub,  spolupráce s hvězdami hudebního nebe jakými jsou např. Robbie Williams, Bob Sinclair nebo Basement Jaxx a remix Blue Monday od New Order, který zbořil prodejní žebříčky po celém světě.

Nechte mráz za okny a přijďte se zahřát do SaSaZu, kde bude 4.března zaručeně pěkně horko!

Dance Celebration pořádá Dance Corporation.

Vstupenky jsou k dostání v distribuční síti Ticketpro za 290,- Kč (www.ticketpro.cz).

Více informací na www.dance-celebration.com a www.sasazu.com

 
Dance Celebration 3 začátkem března v SaSaZu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016