PARTYINFO

 

LAZER BOOMBOX X DUTTY WEEKEND SPECIAL

Datum konání:
04.05.2011 - středa
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Diplo (Major Lazer, Mad Decent), Dillon Francis (Mad Decent),Tuco & Quime (Dutty Weekend, Mean Bucket) /UK/
Kristee
 
 
Diplo přijede v květnu do Prahy

Když spojí síly Boombox a Dutty Weekend, stojí to většinou za to. Když se to stalo koncem roku 2009 naposledy, „odnesl“ to Dizzee Rascal a letos v květnu vás čeká další host více než speciální, který si tu odbude svou premiéru – Diplo!

 

 

Wesley Pentz aka Diplo je jméno, které nějaké květnaté úvody a pr kudrlinky snad ani nepotřebuje. Úspěchy jeho bohaté kariéry mluví za něj. Od skromných začátků a prvních releasů jako člen legendary Hollertronix crew, přes kritikou uctívané debut album Florida, vydané na sublabelu Ninja TuneBig Dada, ranné remixy pro lidi jako Kanye West, Bloc Party, Justin Timberlake, CSS a nespočet dalších se Diplo propracoval do pozice asi nejvlivnějšího a nejzásadnějšího DJe a producenta 21. století. Byl to on, kdo pomohl zglobalizovat regionální podoby taneční muziky jako brazilský Baile funk nebo angolské Kudoro. Byl to on, kdo objevil M.I.A. a kdo produkoval většinu jejich ranných věcí, včetně hymny “Paper Planes“ ověnčené nominací na cenu Grammy. A byl to on, kdo pomohl dubstepu definitivně prolomit dveře amerického trhu, když na svůj label Mad Decent upsal jeho ikonu jménem Rusko. V roce 2009 se pak spojil s houseovou producentskou legendou jménem Switch, aby spolu založili projekt Major Lazer, jehož výsledkem bylo vynikající LP Guns Don't Kill People Lazers Do, jenž okusilo vrcholky hitparád. A bodejť by ne, když na něm byla třeba ultra morda “Pon De Floor“!

 

 

A pokud máte na kontě takový úspěch, ke spolupráci s opravdovými superstars už je to jen krůček a ani kolaba s lidmi jako Laidback Luke, Busta Rhymes nebo Tiesto pak nemohou zaskočit. Zkrátka ať se na to koukáte odkudkoliv, je evidentní, že Diplo stál posledních deset let v první linii současné taneční muziky.

Na závěr ještě jednou nejlepší zpráva dne: zakroužkujte si v kalendáři středu 4.5. - to je ten den D, kdy se nejzásadnější producent a DJ jménem Diplo konečně předvede v Lucerna Music Baru v Praze.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016