PARTYINFO

 

MOOOVE IT!

flyer
Datum konání:
25.02.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Damien Bailey (uk), Dave Brooks (uk), Quadrand Sound, M&Gors Sound, Pavel Krejdl, Reznyk, 2K, Ark
Line-up:
Techno.cz stage:
21:00 - 01:00 2K & Ark
01:00 - 03:00 Pavel Krejdl
03:00 - ??:?? Reznyk
 
 
Techno.cz stage již tento pátek v Crossu!
Techno.cz stage na akci Mooove It! v pražském Crossu

V pražském klubu Cross, který patří mezi nejlepší v tomto městě, si pro vás server techno.cz připravil pořádnou techno / break jízdu. Hlavními hosty jsou zástupci techna cz, které doplní dj Ark. Uslyšíte valivé a inteligentní techno v podání Pavla Krejdla a Reznyka. 2K a Ark se postarají o break beat s občasným výletem do světa DnB. V pátek 25.2. se na vás budeme těšit.

 

Pavel Krejdl /techno.cz, kovoshrot, CZ/

Stál u zrodu elektronické scény u nás a je právem považován za domácí technolegendu, která byla v minulosti vždy součástí kvalitního mejdanu, při němž se z reproduktorů valil dynamický techno sound. Ano, řeč je o dlouholetém matadorovi ze stáje Techna.cz Pavlovi Krejdlovi, který svého času patřil mezi nejčastěji hrající DJs a byl pravidelným hostem line upů těch největších a nejzásadnějších událostí taneční scény. Jeho styl není lehko definovatelný. Pavel je technicky velmi dobře vybavený DJ. Standardem je pro něj mix ze 3 gramofonů. Precizně a přitom stále dynamicky míchá kompozičně složité a energické techno. Pavel se představí v hlavní čas na techno.cz staigy v pražském Crossu.

 

 

2K /techno.cz, shadowbox.cz/

Na české scéně se pohybuje od roku 2000, je členem Shadowboxu, kde se podílí na chodu webových stránek. Společně s DJem Nitrousem uvádí rozhlasový pořad Shadowbox na pražském Rádiu 1, který je zaměřen převážně na novinky z oblasti světové drum'n'bassové scény. V roce 2003 připravil s IM Cyber hudbu k úspěšnému divadelnímu představení Discopigs. S DJem Nitrousem tvoří djský tandem, v rámci kterého vystupují pod pseudonymem Nitropank. Hrál na větších drum'n'bassových akcích po boku známých jmen jako například Klute, Nu Tone, Lee, Blame, High Contrast, Matrix, Kosheen, Nookie, Goldie a dalších. V Crossu se 2K představí v Back To Back setu s Dje ARKem.

 

 

Reznyk /techno.cz, kaktusrecordings.org/

Reznyk se aktivně pohybuje na taneční scéně již jedenáctým rokem. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE. Reznyk je také aktivním promotérem a pořádá klubovky - MonoBox, Aircross a koncem roku vstoupil do bookingu techna.cz, kde má se starí o booking djs. V roce 2008 vydal EP pod názvem Nem Lényeges na labelu kaktusrecordings.org.

Techno.cz staige je součástí akce MOOOVE IT! kde zahrají Djs Damien Bailey (UK), Dave Brooks (UK), Quadrand Sound, M&Gors Sound, Pavel Krejdl, Reznyk, 2K, Ark.

 

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016